Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz CPT.Pirk #63743 üzenetére

Háááát, ez Mint Cinnamon! Talán gondolatolvasás is megy már neki..... ;]

Nekem az imént meg a teljes SSD tűnt el, amikor a telót rácsatlakoztattam az előlapi kábelre és átváltottam USB adatátvitelre. Simán GRUB rescue ablak jött elő boot után, aztán live alól indítás előtt bios sem látta az SSD-t, live-ot indítva se a disks se gparted, semmi, nyoma veszett. Utána nem lehetett 4seces gombnyomással se lelőni a desktopot, végül kikapcsoltam live alól, kihúztam a házb előlapból az USB kábelt, aztán a live boot-kor kiválasztottam az indítás meghajtóról,....no akkor már ott volt az összes SSD-n lévő disztró. Megint boot, megint GRUB rescue....
    Következő live-ból meglévő rendszer indításával bootoltam és újratelepítettem a GRUB-ot majd update, most elméletileg újra jó.....

Ezt csak amiatt említettem, hogy ne lepjen meg, ha egyszer csak már működik valami! ;]

(#63744) csixy

Engem a Slax elcsábított!

Én már láttam ezt pár napja! :D Manjaro undorod lett? Gratula a buildedhez! :C

De jó lenne most azt mondani, hogy holnap kipróbálom.......sajna ez a fura SSD-s eset! Rá kéne jönnöm, milyen hardveres hiba van, remélem csak az előlapi kivezetések.

Új hozzászólás Aktív témák