Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz ubyegon2 #58172 üzenetére

Ez igaz, dolgozik a Mint az Ubuntus tárolóból is, de én először akkor is az Ubuntut preferálnám első körben, és Mintet akkor használnék kezdőként, ha az Ubuntuval valami megfejthetetlen baj volt. Nincs semmi baj a Minttel, kezdőbarát meg minden, nekem is csak jó tapasztalataim voltak vele, de az Ubuntu akkor is egy még nagyobb disztró. Valahol ízlés és bizalom kérdése is.

Azt a remastert nem ismerem, nem is lebeszélni akarok róla senkit, de mivel azt írta, hogy Openbox, azt én úgy értelmeztem, hogy Openbox only LXDE-s körítés nélkül, és úgy gondoltam, hogy a DE nélküli WM lehet nem a legjobb ötlet egy Windowsról jövő kezdőnek, meg azt sem tudom, hogy milyen disztróra épülő remaster. Nincs baj az Openboxszal, olyannyira, hogy Archon én is azt használok, LXDE nélkül, nem DE-ként csak WM-ként.

Kezdőnek először mindig grafikus felületet kéne választania, ami tetszik neki, tudja kezelni, és a gépéhez sem túl bloat, meg nem is túl fapad az ízlésénak. Ezután jön az, hogy megnézni, hogy melyik legelterjedtebb disztróval jön, és abból egy kezdőbarátot feltenni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés