Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wetomi

aktív tag

válasz Tim82 #54854 üzenetére

(#54853) Dave™ és (#54854) Tim82: Köszönöm szépen, sokat segítettetek és részben nehezítettétek is a dolgom :D Maradtam volna a belső kártyáknál, de mégsem olyan elveszett az az USB-s kártya/DAC történet.
    Időközben találtam még linux+DAC témában egy oldalt, de ezek többsége komolyabb árkategória.

Én openSUSE + KDE vonalon mozgok kis kitérőkkel évek óta, ehhez kell találnom valamit, de nem hinném, hogy túl nagy eltérések lesznek mostanság disztrónként.

Xonar D1-ben gondolkoztam eddig, mert nagyrészt úgyis az asztali gépnél kerülök olyan állapotba, hogy van lehetőségem a zenére is figyelni. Hogy fejhallgató és/vagy monitor jellegű hangfal lesz hamarosan a végeredmény, még nem tudom, de ez már másik topicba való téma.

Egyelőre megerősítettetek, hogy nem elveszett dolog a minőségi zenehallgatás linuxon.

(#54856) CPT.Pirk: pont tegnap délután olvastam a cikked, ahogy keresgéltem a Logouton. Nem áll távol tőlem a barkácsolás, de az elektronika eddig kimaradt az életemből pár apróságtól eltekintve. Ideje lenne ugyanakkor elővenni a forrasztó állomást legalább leporolni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés