- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
#21078528 #54561 üzenetére
Jól emlékszel!
Viszont a 16.04.3-as Ubuntu és származékai úgy tudom már a 4.10-es kernelt használják.Az openSUSE Leap 42.3-mal meg azért mertem próbálkozni, mert a Tumbleweed-del jó tapasztalataim voltak (igaz Intal+AMD géppel). Ráadásul az AMD az egyik fő szponzoruk, és a Leap 42.3 már bőven a Ryzen után érkezett: vagyis a 4.4-es kernelének már tartalmaznia kellett volna a Radeon RX-ekhez és a Ryzenhez szükséges patch-ek backportolását.
&& (#54562) kovaax
Egyébként teljesen mindegy melyik disztrót próbáltam, az is, hogynomodeset
vagynouveau.modeset=0
volt az extra opció.
A Kubuntu van, hogy betölt és van, hogy nem. Ha be is tölt, akkor megfagy a telepítés első 1-2 lépése alatt, de van, hogy az Install-Try választásig sem jut el, csak a grafikus felület töltőképernyőjéig.
Fedora 26 KDE el sem jut grafikus vagy TTY felületig, az init sok [ OK ]-os töltése után simán fekete képernyőt kapok.És bár Plasma 5 után nem akaródzik Gnome-ot használni, de azért megpróbálok valami Gnome's Hell-es disztrót/spint/flévört, hátha azok jobb barátságban vannak a nomodeset-es nouveau-val, de számomra egyre inkább úgy tűnik, hogy a VGA cseréje lesz a legegyszerűbb megoldás...
Már nagyon bánom és szégyellem, hogy ilyen cégnek adtam pénzt, mint az NVidia... pedig maga a termék jó ár-érték arányú. -
kovaax
őstag
válasz
#21078528 #54561 üzenetére
Igen, úgy tűnik. Én a Fedora 26-ot erőltetném inkább, az 4.11-es kernellel jött ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GTA VI
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest