Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pushalias

addikt

válasz CPT.Pirk #18942 üzenetére

3-4 perc volt egy átlagos boot. :D

Tény egyébként, hogy az amúgy nem gyenge vason megbízhatóan futott, csak hát néha olyan malmozási idők voltak közben, amik méltatlanok voltak az egyébként élhető rendszeren.

Előtte egy a megvásárlásakor elég erős vason, szépen karbantartott XP-m volt, 40 másodperc körüli bootokkal, igen ritka malmozásokkal, szóval sejtheted.

Windows meg az adatbiztonság, nézd ez olyan, ha ésszel használod, nem lehetetlen, sőt. Idejét se tudom, mióta használom, és csak a saját hibámból veszítettem adatot. Október vége óta legalább 7-10-szer újrarántottam a lapost, és az adataim köszönik szépen, amit valóban tároltam, mind megvannak, és a telepítés után pár perccel úgy használom a dokumentumaimat, mintha nem is lett volna full újratelepítés. A legszebb élményem az utolsó W7-ről W8-ra upgrade volt, zökkenőmentesen lement, és minden ott volt fél óra után, ahol a telepítés előtt volt. Hihetetlen szívásokba futottam már bele Windows upgrade-ek során, tehát volt bennem félelem, nem is kevés, de ez mocskosul profin ment le. Úgy érzem, a legtöbbek örömére a Linux és a Windows is töretlenül fejlődik. Microsoft például végre csinált egy jó, egy tényleg használható böngészőt, és azért az nem semmi a kataszrofális IE 5-6-7-8 vonal után, amiben az IE9 volt a pislákoló remény, de sajnos több nem lett belőle.

Új hozzászólás Aktív témák