Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rokefeller

senior tag

válasz pigmeus #14789 üzenetére

Mindkettőnek mennie kell, mármint a live usb-nek, de az usb-re telepítésnek is.
    Viszont a live szerintem hosszú távon annyira nem jó, a pendrive-ra telepített linux meg annyira gyors, amennyire a pendrive. Ha lassú az usb, az nagyon öli a teljesítményt.

Egy egyszerű netezős gép (is) teljes mértékben kiváltható vele. Annyit kell elfogadni, hogy a desktop máshogy néz, máshogy működik, de tud mindent, és bizonyos alkalmazások (winamp, msoffice, etc.) helyett mást kell használni, amik általában ugyanazt tudják, csak kicsit másképp.

Ha anyukádnak akarsz gépet összerakni, és fel tudod mérni a szokásait, akkor nyerőben vagy :-)

• Ryle

tag

válasz pigmeus #14789 üzenetére

Ez az Inter / adm egy saját fétis...kíváncsi vagyok általában melyik az elterjedtebb.

Hát igazából szerintem a teljes rendszersebesség eléréséhez hdd-ről kellene futtatni a rendszert.

Ezzel a rendszerrel, nem vagyok teljesen tisztában hogyan is működik a telepítés...de szerintem nem nagyon fog üzemelni a penre való teljes rendszer telepítése.

Ha van működő winchester a gépedbe, és írásod alapján én úgy gondolom hogy Windows felhasználó voltál eddig...ezért úgy gondolom hogy van fent másik os a gépeden.

Ha nagyobb winchestered van, akkor megoldható lenne a dual boot megoldás is...a grub rendszerbetöltővel.

Ezáltal megmaradna a Windows-od is , és még másod rendszerként amíg ki nem tapasztalod a linuxban rejlő lehetőségedet, addig tudnád használni mind a kettőt egymástól függetlenül.

Ha van elég helyed, és ketté van partolva a winchestered ( C:\ és D:\ -re ) akkor simán menne a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés