Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shadow1901

aktív tag

válasz Albert.Tamas #107804 üzenetére

Nekem is szerencsétlenkedik a lejátszás. Gondoltam valami update megoldja majd. Nem. Egyre rosszabb. Biztos a tiédet is én rontottam el.
    Ubuntu egyébként kezelt a közelmúltban olyan hardvert (nálam pl wifi stick) amit a mint nem. Nem is értem. Nem is érdekel már.

Volt valakinek touchpad problémája. Nos laptopom billentyűzet világítását már elengedtem. De feltűnt, hogy felfüggesztés után touchpad abszolút nem működik. Mivel a kérdező problémáját azonnal másik linux ajánlásával orvosolták (mi a probléma? kérdés nélkül) így mindegy volt már neki. Lehet fordítva görgetett :D (ÉN nem szoktam altatni így ez sem érdekel.)

Laptop újabban a hangot nem hajlandó betölteni. (Nincs kimeneti eszköz) Újraindítás után érdekes módon minden alkalommal jó... (Ahogy a touchpad is...) Szóval ezt is tönkretettem egy olyan laptopon ahol videonézés(film, sorozat, youtube) van kizárólag.

Asztalin csak a virtualbox nem hajlandó elindítani a dolgait. Ezt sem hozta helyre egy update azóta sem. Most már lassan nekem kéne vele valamit kezdeni mert igény volna rá. gugli azt mondta 5-10 parancs és kész. Kínlódjak azért amit nem követtem el :D
    Ha értenék másikhoz, tök mindegy lenne melyiket kell szögelnem. De gyűlik a hibapont a Mintnek.

Új hozzászólás Aktív témák