Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

válasz fekete.puma #105388 üzenetére

Mit néztem be pontosan?!
    Amúgy meg nem szoktam szépítgetni, ha valamit rosszul tudtam azt be szoktam ismerni. Tudod én a hibáimból is szoktam tanulni.
    Hol írtam, hogy a cinnamonn ugyanannyi vagy egyforma erőforrást használ? Csak annyit írtam, hogy elhanyagolható a difi.

Nem mellesleg a kapanyányi monyókot nem érdekli, hogy üresjáratban mennyit eszik az OS, ha a többszöröse van a gépedben.

Amúgy érdekes, hogy a linkelt videóban 89MB-ot eszik a cinnamomn, míg a live rendszeren majdnem 100-at. Biztos az OBS verziója is ugyanaz volt, legalábbis memóriahasználatot tekintve. Egyik videón sem látszik a pontos szám.

Bezzeg a warez Windows... Ugyan már, bele se kezdj ennek a kifejtésébe!
    Nálam a W11Pro 3.8GB-ot eszik (De itt fut az Edge, a BOINC kliens,....) Mégsem érdekel. Annyi memória van benne, hogy az alkalmazásaim nem igénylik a SWAP-olást, jut memória mindenkinek.

Te vagy Ronin, vagy miért vagy így bele szerelmesedve a videóiba? (Emlékezned kellett hogy itt és itt volt szó a memóriahasználatról)

Új hozzászólás Aktív témák