- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #76479 üzenetére
Az a helyzet, hogy nekem a Cinnamon felület tetszik. Megszoktam/megkedveltem.
Ezt talán meg tudom érteni, 6 éve nyúzom, viszont más disztrón pont a leírtak miatt nem használom, nem nyújtja ugyanazt az élményt. Egyedül Debianon értem el jó pár hét alatt, hogy szinte tök ugyanúgy nézzen ki, mint a Mint Cinnamonnal. De akkor még nem volt az Xapps sem.
KDEt én sem birom megszokni, de például Chakra-n nincs is más, ott jó volt meg Manjaron is elviselhető. De túl sok nekem is, a Cinnamon az éppen jó mindenre, szép, nem fapados és jóval több minden beállítható benne, mint sokan gondolnák.A tükröket meg jó hogy említed - mert tegnap este mikor először kipróbáltam,
nem tudtam frissíteni, mert a beállított tükör nem volt elérhető.Ezt azért is említem, mert pár napja írta valaki, mennyivel jobb, hogy a Manjaron nem kell külön foglalkozni vele, mint a Mint-nél, hanem automatikusan a legjobbat használja a rendszer! Hát én nem ezt tapasztaltam, konkrétan a Mint telepítés után/közben eléd tolja a beállítási opciókat, míg máshol ha nem megy mégsem magától, akkor keresgélheted, hol lehet beállítani.
És nem is találtam hogy hol lehet újat/másikat beállítani.
Hátha valaki beírja a megoldást, bár Manjarot Cinnamonnal nem sokan használnak. Ezért mondom, hogy egy Cinnamon DE felrakása nem az az élmény lesz, mint egy Mint saját fejlesztéseinek összehangolása után kapott rendszer. De legalább felfedezgetsz újra!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Unraid
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I W11 I CAM I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest