Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

Ami miatt a Manjaro tényleg hozza a KISS-t, az az egyszerűsége. A Debian vonal alatt három sor paranccsal telepítek, Manjaro alatt meg: pacman -S fájlnév és jónapot. Vagy yaourt -S fájlnév. Sokkal egyszerűbbek a parancsok és már csak emiatt is nagyon kedvelhető. Ha meg bejön a Unity, akkor a Gnome Community a jó választás ;-) Ráadásul a Manjarónak nagyon szép dizájnja van, ezt viszem is át magammal majd az Arch-ra. És az Arch-Manjaro-Chakra mögött valóban felkészült kis csapat van, nekem is nagyon sokat segítenek a srácok, amiért megint csak köszönet!
    Tényleg érdemes kezdőként a Manjaróval számolni, én örülök, hogy annak idején átcsábítottak az Ubunturól, és hogy éppen az Arch vonalra. Én ezzel már el is köteleztem magam a Linuxon belül és nem próbálgatok tovább semmit váltás céljából, csak kíváncsiságból. Az én választásom az Arch, mindenféle archoskodás nélkül :p

whbear: elcsábítani az ördögöt :F Kipróbáltam, de az egyik leggyorsabb volt a xorg összeomlás mizériámban. Így nem volt fent 1 óránál többet. Majd live-módban játszok vele egy kicsit. az Arch-vonal mindenképpen marad, nagyon tetszik az egyszerűsége. A Wiki-je meg verhetetlen. Inkább gyere vissza ;-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés