Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
gyorsan, röviden: hétvégéig össze kellene dobnom egy konfigot anyámnak, jobbára netezésre és az általam digizett családi videócskák (unokában való gyönyörködés rulez)nézegetésére használná, szóval nem kell erőmű
esetleg olykor, ha hazamegyek, talán kedvem lenne egy-két nosztalgia-gémet nyomogatnihalflife, quake, stb szóval kb egy ilyesmi konfig kellene, ami elboldogul még egy pár éves kihívásokkal (én anno még a mohaat/rtcw-t is 1200as thunderbird/gf2 kombóval játszottam
)
elképzeléseim amd platformok irányába vinnének (de mivel nem én fogom használni, az intel is szóba jöhet): vmi nforce2 lapocska, athlon (vagy athlon xp), 512 ddr, dvd olvasó, egy gf fx/ati 9xxx alsókategóriás vga, ház/táp, ilyenek - ez a maximum, ennél felsőbb kategóriás konfig nem kell, nincs rá szükség, ennél csak gyengébb jöhet szóba
a tuning egyáltalán nem fontos, az állapot/funkcionalitás a fontos
jöhetnek az ajánlatok
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest