Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tturai17
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon is - bár olvaslak titeket rendesen a tapasztalatok miatt -, s most vettem meg egy 47LM660-ast. Feltettem kapásból az új szoftvert. Megy rendesen minden, nem találtam/ütköztem bele semmibe. Ha kérdeztek, szívesen megnézem, válaszolok!
Majd én is kérdezek...
-
tturai17
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy LG 47LM660-as TV-t. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Előtte 42-esem volt, s most úgy alakult, hogy lecserélném ezt is egy még nagyobbra. 60 colosban gondolkodom. Ez árban már megnő egy kicsikét, s ezért arra gondoltam, hogy feláldoznám a tudást az átmérőért. Szerintetek jól gondolkodom, érdemes, van értelme? Ha igen, melyiket tudnátok ajánlani? A kép minősége a legfontosabb!
A másik kérdésem, hogy érdemes lenne megvárni a 2014-es modelleket, s után venni mondjuk az idei modellekből?
Előre is köszi a segítséget!
-
tturai17
csendes tag
válasz huncutka1029 #26683 üzenetére
Ajjjajj! Lehet, h igazad van... Jól átgondolom megint! A méretet tartottam szem előtt, lehet, h az 55" is "elég" lenne... (?)
-
tturai17
csendes tag
Mikorra várhatóak jövőre az új modellek? S az 55" kb. milyen árban lesz szerinted?
-
tturai17
csendes tag
válasz huncutka1029 #26700 üzenetére
Eddig Panasonic-os voltam, azokat ismertem - megjelenés, árak kb. -, ezért kérdeztem!
Köszi a választ!
-
tturai17
csendes tag
Döntöttem: 55"-osat veszek. Szerintetek ér az 55LA790 ~50 eFt-tal többet, mint az 55LA740/690...
Melyiket javasolnátok inkább?
[ Szerkesztve ]
-
tturai17
csendes tag
55LA790: 450 eFt
55LA740: 389 eFt
55LA691: 375 eFt
55LA690: 388 eFt -
tturai17
csendes tag
Úgy néz ki, eldőlt - főleg Huncutkával folytatott hosszabb eszmecserének köszönhetően - hétfőn TV-t veszek. A kinézett az 55LA790V. A 3 közül ti melyiket vennétek meg inkább?
55LA790V 450 eFt
55LA740V 390 eFt
60LA620S 427 eFtA 740-es majdnem 790. Ha minden igaz, főleg a dizájn más és néhány apróbb szoftveres beállítás szól a 790 javára. A 740 mellett az ára, a 620 mellett a nagysága szól.
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
tturai17
csendes tag
válasz huncutka1029 #27400 üzenetére
Szinte 100% az 55LA790V, csak még megerősítést vártam/várok itt, illetve hátha valami felmerül...
-
tturai17
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! A 3 közül melyiket ajánljátok, honnan rendeljem?
Illetve tudtok máshol ennyiért vagy olcsóbban?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tturai17
csendes tag
Hi-hi! Felhívtam a másik kettőt is, kiderült, ugyanaz a két honlap üzemeltetője... Ott is 1-2 hét...
Valakinek valami ötlet, honnan lehetne beszerezni? Természetesen keresem ezerrel a neten, ebben elég jó vagyok, de hátha tudtok valami helyet, ami nincs a neten...
[ Szerkesztve ]
-
tturai17
csendes tag
válasz sz.z.csicsi #27430 üzenetére
OK, köszi! Máshol meg nincs is egyáltalán - egyelőre... Ha valaki tud/talál, jelezze! Köszi!
-
tturai17
csendes tag
válasz huncutka1029 #27433 üzenetére
OK, köszi!
-
tturai17
csendes tag
válasz sz.z.csicsi #27438 üzenetére
Ezen már túl vagyok! Azokat az apró különbségeket inkább megfizetem most!
-
tturai17
csendes tag
Nem hiszem el! Sehol nem árulják már, s nem tudni, lesz-e még egyáltalán! (LG 55LA790V)
[ Szerkesztve ]
-
tturai17
csendes tag
válasz huncutka1029 #27464 üzenetére
Lehet, hogy reggelre meg "kell" barátkoznom vele, s holnap emiatt ülök rá a telefonra...
-
tturai17
csendes tag
Van valakinek tapasztalata a Market World -del kapcsolatban? Tőlük rendelnék...
-
tturai17
csendes tag
válasz huncutka1029 #27505 üzenetére
Köszi, épp' olvasgattam...
-
tturai17
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget - kiemelve huncutkát!
Megtörtént a megrendelés - 2 nap telefonálgatás, e-mailezgetés után 1 db raktáron. LG 55LA860V
Majd jövök a beszámolóval!
-
tturai17
csendes tag
válasz Labello #27516 üzenetére
Amennyire sikerült megtudnom, már nem gyártják az 55 790-et és a 860-at. Ezt az egyik raktárban találtam meg, készleten. Csodálkoztam is, gyorsan hívtam őket, ők is csak néztek, lecsekkolták, visszahívtak, s tényleg volt még egy. Aztán, hogy mi igaz és mi nem, nem tudom. Lehet, hogy a kisebbeket még hozzák az év végére...
-
tturai17
csendes tag
válasz StillWater #27582 üzenetére
Biztosat nem tudok mondani, de amennyire tudom, igen! Én elgondolkodnék a helyedben szintén a 860V-n!
-
tturai17
csendes tag
Úgy néz ki, igen érdekes, ám annál jobb fordulatot vesznek a dolgok! Aki TV-t szeretne vásárolni, várjon két hetet! Ha az én megrendelésem úgy alakul, ahogy szeretném és ahogy kinéz most, akkor megosztom veletek is! Természetesen, ha nem úgy alakul, azt is...
Nagyon sokat jártam utána - weboldalak, e-mailek, telefonok egész héten. A legjobbat ma sikerült megtalálni, de várni kell a szállítással, viszont a többiekkel ellentétben biztosra ígérik, s nagyon jó áron. Mellette 2 év magyarországi garancia, esetleges itthoni javítás stb. Túl szépen néz ki, de hátha igaz! 98%-os pozitív visszajelzés csak nem lehet hiába...
Tehát akit érdekel, az várjon, hátha megéri! (Kérlek titeket, addig ne kérdezzetek! Köszi!)
11.06-án jelzek!
[ Szerkesztve ]
-
tturai17
csendes tag
válasz gyuribácsi88 #27623 üzenetére
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy aki tud várni, az várjon. Ha két hét belefér...
Most igazolták vissza e-mailben is, hogy okés! Ez így még meggyőzőbb... Minden jel arra mutat, hogy rendben van/lesz minden, de nem akarok senkit tévútra vinni! Ha tudsz várni, belefér, akkor szerintem tedd meg!
-
tturai17
csendes tag
válasz gyuribácsi88 #27626 üzenetére
Én jó szándékból írtam, leszek a kísérleti alany, de akkor vedd/vegyétek úgy, hogy nem szóltam...
Ha sikerül, visszatérünk rá...
-
tturai17
csendes tag
Sziasztok!
Úgy gondolom, a "felderítés" és "megismerés" olyan szintre ért, hogy mégis megosztom veletek az emberkét, akit találtam a TV vételére - mellette mindenféle műszaki terméket is árul!
A neve: gigastore
Fent van itt a fórumon is, itt is kereshetitek, illetve a Vaterán is - a 302 értékelésből 98,96%-os pozitív visszajelzéssel.
Beszéltem vele telefonon, e-maileztünk sokat, úgy érzem, összejöhetnek a termékrendelések a megbeszéltek szerint. Utánanéz, visszahív, válaszol hamar a levelekre... 1,5-2 hétre szállít, de nagyon jó áron. Internet gurunak tartom magam, de nála jobb árat nem találtam szinte semmire. Ami a lényeg az LG TV-re sem!
Amíg nem kaptam meg a megrendelt TV-t, addig csak saját felelősségre, de ha megjött, s azon az áron, s időben..., akkor jelezni fogom azt is! Beszéltem vele, hogy innen fogjátok keresni, nyugodtan hivatkozzatok rám!
Elnézést azoktól, akik nem értették meg, miért nem árultam el elsőre, de most már úgyis mindegy, remélem, segítettem sokatoknak! (10 nap múlva kiderül!)
[ Szerkesztve ]
-
tturai17
csendes tag
-
tturai17
csendes tag
válasz huncutka1029 #27936 üzenetére
Istenke éltessen!
-
tturai17
csendes tag
válasz nufenen111 #28202 üzenetére
Ne tudd/-játok meg, mennyire várom, készülök már rá!
-
tturai17
csendes tag
válasz nufenen111 #28205 üzenetére
Gigastore-t keressétek! Kicsit visszakerestek, megadtam az elérhetőségeit! Kérjetek egyedi árat! Nekem itt jött össze a legolcsóbban! Igen sokat kerestem...
[ Szerkesztve ]
-
tturai17
csendes tag
válasz h1ght3chzor #28206 üzenetére
Nézd meg az LG oldalát! Több eltérés is van! Igazából ez már kicsit magasabb kategória!
[ Szerkesztve ]
-
tturai17
csendes tag
Sziasztok!
Most egyeztettem: holnap jön a TV! Hú, de várom/vártam már!
Akit érdekel a TV (55LA860V), az írja meg kérdéseit, amit beveszek az beszámolóba, értékelésbe, tesztbe majd. Kérlek, PM-ben (személyes üzenetben) írjátok a kérdéseiteket!
[ Szerkesztve ]
-
tturai17
csendes tag
válasz StillWater #28415 üzenetére
Majd jól megnézek én is mindent rajta! Köszi az infókat!
-
tturai17
csendes tag
Váóóóóóóóóó! Megjött! Annyiért, akkorra, úgy! Most már 100%-osan tudom ajánlani Gigastore-t! 10-ből 9 terméket nála vettem meg olcsóbban! Természetesen az LG TV-t is, ami jóval (!) olcsóbb volt nála, mint akárhol máshol!
Egyelőre el vagyok ájulva tőle, de azt hiszem ez természetes! Jött pár kérdés, de írhattok még, mire vagytok kíváncsiak! PM-ben! (55LA860V) Szerintem hétfőre meg tudom írni a beszámolómat!
-
tturai17
csendes tag
válasz h1ght3chzor #28465 üzenetére
Már válaszoltam fentebb a garira!
Az árban benne van a szállítás is!
-
tturai17
csendes tag
Úgy általában is, de az LG-hez jó Logitech-es cuccok miatt: ma 20% kedvezmény - az Internetes Vásárlás Napja!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest