Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7om
tag
Hangfalak mellé lehet rakni led tévét, értem úgy, hogy megszinezi a képernyő szélét, vagy a lednek már nem árt?És ha eddig sd boxom volt akkor az újba kell majd az a kártya ami a set top boxban volt, vagy csak simán bedugom a digi kábel koax-ot a tv-be és lőn HD adás?(már amelyik adó sugároz olyat) 42LF652V.
[ Szerkesztve ]
-
7om
tag
lf652v teszt vagy vélemény horvát nyelven bár néhol mintha pontatlan lenne a táblázat.
-
7om
tag
válasz Black Dragon #64800 üzenetére
remélem nem csak találgat mint itt páran a topikban
-
7om
tag
lf652v-hez ha pc-vel akarom összekötni, milyen hdmi kábel kell?1.4?
-
7om
tag
igen 1920x1080 a felbontás.ja de jó a kép csak a tv fényereje miatt volt nagyon világos a kép(eredeti-re volt állítva a kép).nincs vele gond. bár egy kicsit az asztal lelóg a képernyőről, a tálca teteje látszik csak pl.talán valami szét húzta a képet?passz.
[ Szerkesztve ]
-
7om
tag
Kipróbálta valaki az új frissítést? 04.00.60 ?
-
7om
tag
Van egy kis gondom a lg lf652-vel, hogy vettem hozzá egy rádiós billt meg egeret(combo), és az egeret nem lehet átállítani balkezesremint a pc-n.Most akkor ehhez kimondottan balkezes egeret kell venni, hogy úgy is működjön?:S
-
7om
tag
válasz olasz69 #66228 üzenetére
sorry csak közben letelt az idő mert rámentem a youtube-ra tabletről és rákérdezett egyből a tablet, hogy érzékelte a tv-t és összepárosítom-e vele.rányomtam hogy igen és egyből átváltott a tv a youtub-ra arra a videóra amit néztem tableten ez milyen funkció?erről nem is tudtam!
[ Szerkesztve ]
-
7om
tag
Régebbi firmware-t nem is lehet visszarakni a tv-re?csak mert próbáltam usb-n keressztül eggyel korábbi verziót visszarakni de semmi nem jelez a tv.
-
7om
tag
Na erre kiváncsi leszek meg hogy, ezekre a vasakra milyen kinézetüek lesznek.
-
-
7om
tag
Sziasztok!
Akinek LB sorozatú tévéje van vagy régebbi az mikor kapta meg a webos 2 "light" firmware frissítést, tavaly ilyenkor vagy 2016 elején?Van egy 04.05.45-ös verzió de ez még nem az.Lehet nem is lesz webos3 light?(([ Szerkesztve ]
-
7om
tag
Sziasztok, valakinek esetleg ha van 49um7100plb és bekalibráltatta vagy beállította neki egy szaki a képet, akkor leírná milyen értékeket használ?Gondolok itt pl fényerő, élesség, színhőmérséklet stb, a képjavítókat kilőttem mind de 42 lf652v után nem olyan éles a kép, tudom ez 49 az meg csak 42 col volt, kisebb átmérőben szebb-tisztább ugyanaz a a felbontás-kép na és a 60 vs 100 hz sem ugyanaz,valami hasonló szintet hogyan tudnék elérni?Vagy csak meg kell szokni a mostanit.
-
7om
tag
válasz dellfanboy #105485 üzenetére
https://faterok.hu/m4-sport-csatorna-beallitasa-lg-tvn-digi-kabelhalozaton/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest