Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisx1
tag
válasz
chrisx1 #82670 üzenetére
Az imént lehet hülyeséget írtam, hogy az egész rendszer a webos alatt fut. Igazán nem értek hozzá, csak azt látom hogy minden menü nagyon lassú. Nem csak a böngésző, hanem minden. Most az előbb azt figyeltem, hogy a raspberry-t használva még az átlagosnál is lassabb lesz a menü. Nem értem az összefüggést. Egyébként úgy kell elképzelni a tv-t, mint egy nagyon lassú pc-t, amin már 5 éve ugyanaz a windows telepítés van, és közben mindenféle kétes eredetű oldalon járt vele a felhasználó. Bekapcsolás után egy darabig várni kell, aztán beáll a sebesség. Például arra még nem jöttem rá, hogy a raspberry kikapcsolása miért kapcsolja ki a tv-t is, de mikor ez történik, és azonnal vissza is kapcsolom, akkor hiába nyomom a csatorna váltót, csak akkor reagál ,mikor neki van kedve. Ha várok egy percet, akkor utána minden oké. Szóval ilyen ez a tv.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest