Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
demonlaci
tag
válasz jencici #31912 üzenetére
Szerintem a hang még jobb lett (valósághűbb), a tv csatornák a jel teszt és csatorna keresés után nem rendeződnek vissza, megmarad az egyéni sorrend beállítása, smart alkalmazások gyorsabban töltődnek, jobb az időzítés- emlékeztető és felvétel mód is- nálam azt is felejtette néha. A régió beállítások viszont nem változtak(kelet-európai maradt). Egyelőre ennyi amit észrevettem, ja és én minden frissítés után gyári resetet(gyári beállítások) használok, igy újra beállítgatok mindent.
[ Szerkesztve ]
LG 42LA620s, LG 32LG2100, Amiko Alien2, Amiko 8800, LG BD370, Sony BD380, Sony STR-DH500, Panasonic 92cm plazma
-
bluobluo75
őstag
válasz jencici #32028 üzenetére
az elég neked, hogy hivatalos Miskolcon lévő forgalmazó mondta amit tőle tudok és itt leírtam?
szerinted miért beszélne hülyeségeket???
Sőt! Annó felhívtam a UPC ügyfélszolgálatot is, hogy DVB-S2 kompatibilis tévére jó lehet, de már azzal zárta a beszélgetést, hogy az esetleges hibákért felelősséget nem vállalnak[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
-
kelly7
aktív tag
válasz jencici #32115 üzenetére
Nem tudom miért riogatod a népet a frissítés ellen. Szüleimnek karácsony előtt vettünk egy 660-at. A rajta levő szoft az még 03-al kezdődött. Alap beállítások után azonnal frissítettem. Nekik gyorsabb lett a wifi, sőt a menü is gyorsult, mert az eredetivel elég sokat kellett várni. És semmi mást nem csináltam, csak frissítettem. Az enyémen itthon 04.20.29 van, és semmi baja.
-
StSanya
senior tag
válasz jencici #32138 üzenetére
Kell a frissítés, rengeteg hibát javítanak, s új funkciók is jönnek. Inkább ott a gond, hogy nincs változás lista. Illetve, hogy adott esetben, ha valami nem jól működik, nem lehet visszatérni az előző verzióra. Bár talán ez változni fog, most két verzió van a honlapon a tv-mnél.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
sarti
csendes tag
Sziasztok!
A frissítés, elvileg javítana, vagy új funkciókat adna a meglévők mellé. Október óta vagy 4-szer frissítettem la660s tévémet, de eddig nem tapasztaltam semmi negatívumot. Pl. a belső youtube lejátszója az elején eléggé lassú volt, a frissítések után villámgyors legutóbbi frissítésben szerintem pont ezen javítottak. Olvasom Én is, itt sokan írják, hogy nem szabad frissíteni mert sokkal rosszabb lesz, meg lebutítják szándékosan. Egyszerűen kellene egy lehetőség, hogy adott esetben vissza lehessen állítani a korábbi szoftververziót. Próbálta már valaki egy a tv-n lévőnél korábbi verzióval frissíteni? Engedi?[ Szerkesztve ]
Minden nézet, nézőpont kérdése.
-
kelly7
aktív tag
Végül is ha te itt mindenkinél okosabb vagy, (ha már így beszélsz) miért nem maradsz az első kiadású win98-nál? Mert abban tuti minden jó, és nem kell semmit frissíteni rajta. Szerinted jelen esetben a tv frissítése a te kicseszésedről szól? Tény, hogy néha valamit el baltázhatnak, nem csak a tv frissítésnél, de más eszköznél is. Gondolom azért nem ez a cél az LG-nél sem, és ahogy láthatod, folyamatosan elég sűrűn adnak ki frissítéseket. Természetesen nem rá beszélni akarlak, hisz a nálam jóval okosabbak sem teszik, de én akkor is tartom magam ahhoz, hogy kell frissíteni. És én hülye, így is teszem ezután is.
-
sixpak
nagyúr
válasz jencici #32246 üzenetére
Ja, közben megtaláltam, köszönöm. Fent van a kuka, oda kellett belehúzni.
A premium tartalmakról nincs valami infód?
Ami a tv dobozán a fényképen van, abból szinte semmi nem elérhető nálam.
Plants vs. Zombies például, meg akartam venni a tévére is (megvettem annak idején Androidra és PC-re is), de nincs sehol.
Meg Netflix, huluplus....sehol semmi.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
menyoronc
aktív tag
válasz jencici #32376 üzenetére
Hello!
Köszi a gyors infót! Nekem az edigitallal nem volt gondom, egy ssd - t és egy tabletet is rendeltem tőlük.
Majd a leendő tv-hez is tőlük tervezek rendelni egy külső adata ch11 500GB vinyót.És ez a 3 ev gari tenyleg hivatalos Mo-i LG? Azt írják a honlapjukon hogy 24 hónap teljeskörű jótállás, 12 hónap szavatosság. Az utóbbi mit jelent pontosan?
Az ajándék hdmi kábel milyen, aránylag jobb minőségű? Milyen hosszú?
Üdv: Gábor
-
farkas-j
őstag
válasz jencici #33088 üzenetére
Én az LA660S-hez ilyen infra távszabályzót vettem.
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Vanos
aktív tag
válasz jencici #33763 üzenetére
Ácsibácsi!
Akkor ha jól értelmezem, akkor az nem működik, hogy a PC-n tárolt filmeket felmásolom egy vinyóra, a vinyót rákötöm a TV-re és lejátszom a filmet?
A TV-vel formázott vinyót csak a TV fogja látni?Ez így nagyon sz.rul hangzik. Vagy én értettem félre vmit?
HTPC front (GA-MA780G-UD3H, 4G RAM, 2T 2,5-ös HDD, Pioneer 212 DVD-RW, Silverstone LC16B-MR ház), Pi4+Volumio; E-mu 1212m, Topping D50,SMSL VMV D1SE, VMV D2R DAC-ok; Rotel RA-985Bx, Kinki Studio EX M1+ erősítők; Focal Chorus 716S és Electra 1038 BE hangfalak; *****SMSL M6 - Sennheiser HD600 füles
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?