- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zsmester89 #46931 üzenetére
Köze nincs a 3d hatásoknak ahhoz, hogy ou vagy 3d bd iso a forrás, a kép ugyanaz, csak felbontás és méretbeli különbség van.
A 3d hatások azért hulladékok java részt, mert lassan már csak konvertált 3d filmet adnak ki. -
vj0c1
aktív tag
válasz
+1
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Szia!
Nem hiszem, hogy ajánlgatva lett a 650 a 67x ellnében, max ha annyi pénze van valakinek és pont, abban egyetértünk, hogy jobb a képe a 67x-nek szerintem is.
PS4 másolt filmhez hozzászólva: nem vagyok szakavatott, PS4-em sincs így nem tudom megerősíteni sem cáfolni, de pár perc keresgélés után most azt mondom, hogy lehetnek olyanok amik tényleg frankón futnak. Tudomásom szerint 2013 óta viszont egyre több Cinavia "vízjellel" ellátott BD film jött ki. Ebben az esetben ugye a hangsávban található meg a "vízjel" ami másolt lemez esetében lehet, hogy csak 15-20 perc után jelentkezik. Ekkor elnémul a hangsáv és ennyi. (BD licences eszközökről beszélünk).
Ismétlem nem vagyok kompetens a témában, de gyanús és logikus is lenne. Példának egy régi forrás:
http://blugeek.blog.hu/2013/01/09/technikai_rovat_cinavia_ujabb_remalom_a_horizonton
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fűnyíró topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen routert?
- Diablo IV
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest