Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
szabferi #45963 üzenetére
Dehogy gyalogoltál belém (nagyobb lábmérettel kéne ahhoz rendelkezned, hogy megtaposd a cizellált lelkivilágomat
Mi csak kulturáltan megtárgyaltuk a dolgot. Neked ettől, nekem meg attól "zsírosodik a fejbőrünk
Igazából a gyűjteményem csak 2D-ből áll, de ugye a netnek hála, ezen nagyon gyorsan lehet változtatni.
A Pana azért jött képbe, mert plazmám van (nehéz lesz a márkát kitalálnod) és már megszoktam, meg eléggé ismerem a márka nyűgjét is.
Az LG viszont azért jött képbe, mert a világ állandóan változik és azok a márkák, amik 15-20 éve még sehol sem voltak, -értsd: Gagyik voltak- most ők a vezetőmárkák (könnyes emlékeim között van még a Goldstar márkanév és a korai jászfényszarui Samsung képcsöves TV-kSok nagy cég használ LG panelt (Pana/Sony)
meg hát az LG-nél látom jelenleg az innovációt is (passzív 3D, OLED)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest