Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabor
csendes tag
válasz
TeeJay #102226 üzenetére
A 8100-as elvileg tud HDMI 2.1-et és Direct Led a megvilágítás, 8000-nem csak 2.0 és UDH a megvilágítás. (Hivatalos honlap szerint, de talán nem életbevágó, pláne, hogy em@gról nem feltétlenül rendelnék.
)
Voltam bent eu*onicsba, nagyon agitáltak a 65NANO793NE típusúra. (270e most) Tanácstalan vagyok.
Lassan megbolondulok a TV választásban.
-
Boha
tag
válasz
TeeJay #102231 üzenetére
Lényegében akkor csak annyi a különbség hogy,
az egyik modell edge led a másik meg direct led.
Melyik a jobb ?
Számomra más nagy különbséget nem látok.
65NANO793NE között 65UN74003LB 65000ft árkülönbség van jelenleg (telekom).
Persze vagy 5-6 évre tervezem venni a készüléket. A mostani lg 42lb671v-zb utódját keresem 6 év után. -
TeeJay
félisten
válasz
Szaszabond #102234 üzenetére
Az UM még 19-es széria tud DTS-t az ideiek már nem ez angol nyelvű filmneknél lehet gáz főleg
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Kellene egy 43” TV melyiket válasszam?
43UM7500 vagy 43UN7400 ? Van egyáltalán érdemi különbség? -
TeeJay
félisten
NANOCELL-ből én max akkor vennék ha 100/120HZ panel és valódi 10bit-es meg van jófajta local dimming alatta direct LED-el
Amik ugyanúgy 50/60Hz 8bit+frc meg mellé még edge LED is
hátés pont a belépő NANO 79xx ilyen
Ott a plusz réteg a panelen nekem nem érne annyit
Egy 65NANO79 40ezerrel drágább mint a 65UN8000 amit vettem
ugyanaz a panel ráadásul a NANO edge LED így várhatóan a széleken szép bevilágítás lesz
és kérdés 40ezret ér-e a plusz rétegnekem nem érte meg
-
Bobby81
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy 55" LG tvt venni. Melyik típus ami ajánlott és adja a legszebb képet és a legtöbb szolgáltatást jelenleg ami nem OLED-es? -
junior19
senior tag
válasz
dareyou90 #102225 üzenetére
Ne fogadd el a "szakvéleményt", hogy ez ilyen. Ha ilyet állít ki, s ráírja, mi lett kicserélve, akkor utána az LG már nem foglalkozik vele, s újra hibára sem veszik fel, mert van róla "szakvélemény".
Ha csinálja a tévé továbbra is azt, amivel a szerviz elvitte, s kicseréltek benne ezt-azt, de a hiba fennáll továbbra is, ne fogadd el a javítást, s a "szakvéleményt".
Ha elfogadod, akkor a szerviz lefog rázni, az LG pedig azzal, hogy a szerviz kiállított "szakvéleményt".
Ha a helyszínen a szervizes erősködik, hogy ők már nem tudnak mit csinálni, akkor kérdezz rá, miért cserélték ki azt, amit kicseréltek. Semmiképpen ne fogadd el a "javítást".Sarkosan, lehet rossz példa, de elkezd az autód jobbra húzni. Kicserélnek ezt-azt, de az autó továbbra is jobbra húzz. Elfogadod a javítást, s kifizeted? Megoldódott a probléma?
Lehet típushiba, konstrukciós hiba, amit lehet a felsorolt alkatrészek cseréje nem old meg. Cseréljék ki a tévét, vagy adják vissza a vételárat.
Ha elfogadod a "szakvéleményt", onnan esélyed nem lesz. -
TeeJay
félisten
válasz
burgatshow #102217 üzenetére
SZerintem ott HDD rack hiba lesz vagy rossz benne a vezérlő
Nekem csak Revoltec EX207 2,5" alu rack van
volt már benne 80GB-os ezer éves HDD, 120-320-500GB-os szintén régebbi
meg volt rajta 750gigás meg 1TB-os is és mindre rögzített simán
lényeg hogy NTFS legyen és MBR ne GPT -
TeeJay
félisten
válasz
Fabor #102214 üzenetére
65UN80003LA 225ezer most eu*onics-ba
[link]
A kettő ugyanaz csak a talp a különbség és faternak középső talpas 55" LG van nekem meg két szélső talpas, mikor bedugok egy USB HDD-t a középső talpas remeg mint a kocsonya ez meg áll mint a beton szóval nálam a két szélső talp a nyerő stabilitásban -
dareyou90
csendes tag
Üdv!
Írtam már ide a NanoCell 49SM8050PLC zúgás hibával kapcsolatban.
A szervíz megcsinálta, kicserélték a mainboardot, biztonság kedvéért a tápegységet is, de azt mondták a jelenség szerintük ugyanolyan, nem változott semmit, nem szűnt meg a készülék hátuljából jövő zúgás, de holnap visszahozza és nézzem meg.Kérdeztem a további teendőkről, azt mondja ő ad egy szakvéleményt, aztán az LG-t kell felhívnom és velük kell "tárgyalnom".
Ilyen esetekben, ha én nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy egy 170 ezer Forintos tv "ilyen", ahogy ők fogalmaznak, mennyire nehézkes velük az ügyintézés, hogy adjanak helyette valami olyan modellt, vagy cserét, bármit, ami megfelelő?
Vagy ez bukó és együtt kell vele élnünk?Eddig életem során soha nem kellett ilyenhez folyamodnom, lekopogom minden hibátlan volt, amiket vettünk...
-
Boha
tag
válasz
OPiiPO #102203 üzenetére
Tudom hogy két kategória (nem is egy méret), le is írtam hogy mire lenne használva. Az érdeklődésem főleg az lenne hogy a naoncell technológia megéri azt a felárat. Esetleg nem akkora előre lépés ami átlag felhasználónak szükséges lenne. Nem tudom a panel típusok közti különbséget, vagy gyártásbeli különbséget.
-
hulkobb
tag
Sziasztok! Erről a TV-ről mi a véleményetek?
LG 43NANO793
Van hasonló árban és méretben jobb ajánlat? Az új Xbox mellé venném. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest