- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
válasz
batai15
üzenetére
Egyebkent felre ne ertsetek nem bantasbol mondom, ez a rang kerdes enyhen szolva is felrevezeto. Ha eleg sokaig irogatok akar marhasagokat is a szakmai forumokba vagy akar csak kerdezek akkor is atyauristen leszek par ev alatt. De ettol meg nem leszek a rangommal egyenerteku tudos. Szoval ugyis kiderul ha valaki a rangjahoz nem "melto" modon es marhasagokat tesz kozze. Napi 20 hozzaszolassal 2ev alatt en lehetek palpatine szenator? Vagy valaki cenzurazza a tartalmat annak amit irogatunk?
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Haugland
üzenetére
14k egy egy kijelző így én inkább helyrehoznám mert kicserélni gyerekjáték otthon is.
A többieknek akik vitatkoznak. ÉN NEM ÉRTEM

Komolyan imádom amikor ezt csináljátok. Iszonyat jókat nevetek hajrá..
Végre nem csak a lolli van porondon. mindenki romoljon amennyit bír mert ha elb@szódik a dolog akkor van miről írni a fórumban és örömmel segítünk egymásnak a mi kis közösségünkért.

-
Apaxp
senior tag
Igazad van/Nincs igazad.
Na itt kezdődik a parttalan vita.
Azt ismeritek hogy " két kecske szembetalálkozik a keskeny pallóhíd közepén?"
-
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977
üzenetére
na mindegy inkább ignorálom a dolgot.
amugy nagyúr a rangom, nem mindegy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz
batai15
üzenetére
Nem vontam kétségbe a szakértelmét senkinek, sőt továbbmegyek, tisztelem azokat az embereket, akik másokon segítenek, így emiatt téged is. Sehol nem állítottam, hogy hülyeséget mond az, aki a romolás mellett érvel.
Még mindig nem érted...és nekem ezzel van bajom. Nem érted, ezért leszólsz, majd jössz nekem a őstagságoddal. Ha butaságot írsz, akkor téged is ki kell javítani.
Egyébként már kezd a vicc kategóriájába húzni a dolog, mert Lali szavaival élve "..én a mindig ugyanarról beszélő ember vagyok...", te pedig még mindig nem érted.
Fejezzük be az offolást.
-
akooos
veterán
Ne kelljen már moderátort kérni a topichoz.... Mindenki azt csinálja ami neki jól esik. Kész. Vége. Nem kell egy bizonyos szint alá esni.
-
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977
üzenetére
Ne haragudj de te nem érted. Illetve én meg egyszer mondom elsőre értettem, értsd nem vagyok hülye.
De be írsz ide egy hatalmas marhaságot. Amit ráadásul fenn hangon meggyozodve kioktatol minket, közbe nulla szak értelmed van e téren, ez nyilván valon. Mondod a hülyeséget hogy downgrade esetben mert ez a becsületes eljárás neve vigyétek szervízbe hadd legyen ott ki tudja meddig. A romolast valami hatalmas nyugnek gondolod, közbe 10 perc és pofon egyszerű. Van valóban ennek mélyebb része, mint a kernelezes tweak stb. De ne menjünk bele. Lényeg hogy butaságot írsz és még mi vagyunk a hülyék.
Innen jó páran jó pár féle telefont használtunk romoltunk, de állítod hogy hülyeséget mondunk. Valóban nagyon jól lehet hasznalni a gyári rendszereket is. Énis a hivatalos 5.0 használom most.
De valami ami némi olvasást igényel ne kezelj már valami bonyolult nehéz veszélyes dologkent.
A segítő kézseg meg nem ez. Nem az a válasz hogy vigyem szervízbe ha othol akár segítséggel meg lehet oldani ahelyett hogy várna akár az ember heteket. Én is nem egy ember telojat mentettem már meg mióta fórumozó vagyok.
És nem nézünk le senkit, de ha butaságot mondasz azt viszont ki kell javítani. -
drsanyo1977
csendes tag
válasz
batai15
üzenetére
batai15: Dehogy értetted...
Sőt! FGyula30 sem értette...
Senkinek nem kell rohannia az LG szervízbe, csak adott a lehetőség. Ebben mit nem értetek?
Amúgy azért írtam ide, mert itt kértem tanácsot és kaptam normális(!) válaszokat a kérdésemre először.
FGyula30: Okostelefont eszmefuttatásod szerint az vesz, aki romolni és rootolni akar, vagy aki képes rá. Ez blődség. Az okostelefonok romolás és root nélkül is tökéletesen megfelelnek a userek jelentős többségének. Én irodai célra használom és szinte ezen élem a fél életem. Mindenben tökéletesen megfelel, nincs szükségem mókolásra. Amire viszont használom arra csak egy okostelefon alkalmas.A baj az, hogy úgy érzitek alanyi jogon hülyének nézhettek bárkit, mert csak most csatlakozott a fórumhoz. Ennek az egész ketrecrázásnak részetekről semmi értelme, csak erőfitogtatás.
-
drsanyo1977
csendes tag
Minden HSZ annyit ér amennyit megértenek belőle...
Ha ezt valaki meg tudja oldani, annak valós segítség. Ha pedig nem tud bemenni valaki, akkor ez neki nem jelent megoldást a problémájára, de ettől még a megoldás helyes és működőképes.
Próbáltam stefi68 és fery02 fórumtárs segítőkészségét továbbvinni, de az értő olvasás hiánya és a rosszindulat offolja a topikot. Nem hiszem, hogy a mihaszna hozzászólásokért jönnek ide a fórumozók. -
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977
üzenetére
Nagyszerűen értettem elsőre is. De nehogy azt gondold, hogy amit elmondasz olyan nagy dolog, mind össze ahogy fogalmaztál olvasni kellene kicsit. Elmondanám hogy custom romlol official 5.0 allni 10 percbe került. Ez alatt vissza került a gyári KK IS. Szóval ne aggódj értettem elsőre is, csak egy elég fura hozzá állás plusz hülyeség amit állítasz.
Gyula kolléga látom szebben és érhetobben fogalmaz, köszönöm neki. -
FGyula30
aktív tag
válasz
drsanyo1977
üzenetére
Megbocsáss de 14hsz-sal bejössz ide észt osztani (igen lekezeled Batai kollegát).
Akkor elmondom még 1x neked:
mindenki nem futhat be a központi lg szervizbe...te meg ezt nem érted meg.
2015-ben tudni kell megnyomni egy szoftverfrissítő programon 2 gombot. Ha nem tudsz/akarsz ennyit megtenni, akkor ne vegyél okostelefont. -
akooos
veterán
válasz
drsanyo1977
üzenetére
Ez eddig okés, csak aki esetleg nem ért annyira hozzá nem biztos, hogy egyből el tud szaladni az LG-hez.
Nem bonyolult visszaállni KitKat-ra, csak ehhez is vissza kell olvasni
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz
batai15
üzenetére
Látom még mindig nem érted. Nem baj.
A következő sorokat azért írom, mert nem szeretnélek megsérteni, bár lusta vagy visszaolvasni. (igaz, már akkor sem értetted a problémát, mikor először felvetettem)
Nekem is volt mentésem super backup progival (nincs root a tellámon) és az sms-eken kívül mindet fel is toltam a felhőbe lolli előtt. Ezeket szépen vissza is tudtam állítani.
Építő jellegű hozzászólásom azoknak a fórumozóknak szól, akik hozzám hasonlóan jártak ÉS NEM SZERETNÉNEK ROMOKKAL foglalkozni. Ha te nem tartozol ezen emberek közé (márpedig állításod szerint ez így van), akkor hozzászólásom NEM NEKED SZÓLT.
Egyesek a romoláshoz, mások a fórumozáshoz szoktak ész nélkül nekikezdeni...Tudom, sőt nem is zárkóznék el a romolástól, ha több időm lenne és gyíkabb telefonon.
-
FGyula30
aktív tag
A romolás nem szentségtörés. Továbbfejlesztik az alap stock romokat h még jobb legyen.
Ha mindenki befutna az lg szervizbe romot felrakatni vagy vissza, mi lenne ott?! Káosz!
Drsanyo:
1hsz előtti összefoglaló NEM elolvasása szokott gondot okozni. -
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977
üzenetére
Szerinted? Annak rombolás a romolas aki esznélkül neki áll. Másrészt root nélkül appal hívás lista SMS menthető, illetve sok app már felhő alapú így legalábbis én semmit se vesztettem. Max a wifi jelszavakat.
-
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977
üzenetére
Csak ehez nem kell szerviz...
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz
batai15
üzenetére
Akinek ilyen gondja van, az tudja miről beszélek.
De legyen akkor szájbarágósan:
Aki a lolli frissítés előtt nem készített csak LG PC Suite biztonsági mentést, vagy a hard reset után elszállt az adat a telláról amit nem küldött fel a felhőbe (mint nekem), az a PC Suite segítségével nem tudja az adatait visszatölteni semmiképpen a tellára.
Nem marad más mód, csak visszaállni KitKat-re, visszatölteni, mentés valamelyk backup progival (super backup pl.) azt feltolni a felhőbe meg a gépre és újra felrakni a lollit. Így már ugyanazzal az appal visszatölthető minden adat. Nem kell romolni és ne adj isten rombolni.
Remélem érthető
-
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977
üzenetére
Ez nem mentés vissza állítás... Ez downgrade
-
drsanyo1977
csendes tag
Akiknek gondot okozott a PC Suite mentés visszatöltése:
Leveleztem egy keveset az LG-vel. Méltatlankodtam
, erre felajánlották, hogy vigyem be a központi LG szervízbe és ott visszateszik nekem a KitKat-t.
No romolás, ha elb@sszák, az az ő felelősségük.
Üdv!
-
stefi68
addikt
Újabb fejlemény xCam ügyben.
Ha az xCam Settings-ben kikapcsolom a Chroma Flash-t (ami alapból be van kapcsolva), akkor úgy néz ki (egyelőre) nem fagy ki Auto Flash üzemmódban.
Esetleg megnézhetné más is, így van-e...
-
racerx
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
Hmm nálam is kifagy automatával, nem is néztem eddig. Pedig megvettem a settigs-et, és az ajánja fel letöltésre 6.1.2 advancedet. Ugye ami a neve alapján is az advanced driverhez van, ami meg lolin nincs.Kipróbálom a sima 6.0-val
update: nem mindíg csinálja. Van amikor jó....
-
Indiant
addikt
A [LP]G3 TweaksBox 1.4 BETA3 működik a CloudyG2 3.0 Modify For D802 V1.1 rommal!

-
stefi68
addikt
Az xCam G2-nek van Lollipopra való változata? Mert én csak XCamLG_600_g3_L.apk-t találtam.
Az jó nekünk?
-
akooos
veterán
válasz
Indiant
üzenetére
Köszi, akkor nálam marad még a 2.2 egy darabig.
(#8852) FGyula30:
Pár dolog nem volt benne, azokat kérdeztem meg
Tweaksboxról nem volt szó, gyári kamera app-ról (nem az XCAM-ról) szintén nem és Indiant azt írta, hogy a soft gombok alapból KitKat-os, ezért kérdeztem, hogy lehet-e választani a Lolli gombokat 
-
Indiant
addikt
Engem is összezavarsz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem. Ez a Coudyfa által készített F320-ra készített romja, amiben bizonyos fájlokat kicseréltek D802-esre és a partíció kiosztást is.
Valószínű igen, mert szinte csontra ugyanaz mint a CloudyG2 2.2.
Gx tweakbox nem működik lolli alatt.
Kamera szerintem xcam.
Nem választható. -
akooos
veterán
válasz
Indiant
üzenetére
Kicsit összezavarodtam.
Hogy értsem:
Ez a Cloudy által D802-re készített Lolli az LG Stock Lolliból?
Vannak benne G3-as featurek?
G2 (vagy G3) Tweaksbox megy rajta?
Melyik kamera felület a gyári? (G3 vagy G2)
Választható a Lolli design? (Mondjuk értesítési panel, tárcsázó vagy soft gombok)
Köszi előre is
-
Humy
csendes tag
Sziasztok! T-mobileos g2-re van lollipop? Ha bekapcsolom a frissites ellenorzeset csak a kitkatet ajanlja és lusta vagyok itt mindent elolvasni, csak nem tudom hogy sorban akar frissiteni vagy csak egyszeruen nincs is ra.
Köszi! -
törölt tag
EZT raktátok fel?
-
Danny365
őstag
Itt van.
Hangról nem tudok nyilatkozni, nálam nem volt halk sosem, semmilyen körülmény között sem kellett max közelébe tekernem a hangot.
A telepítésről passz. Szerintem simán nem flashelheted fel 5.0.2-ről, de majd a tapasztaltabbak megmondják, én még nem nyúltam hozzá az LG-féle 5.0-hoz. -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
A CM 12-t nem találom sehol valaki tudna adni egy működő linket. Aki esetleg használja a hang még mindig olyan halk rajta mint 2 hónapja volt?
Lollira fel tudom telepíteni, vagy vissza kell állni kit katra?Előre is köszönöm!
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
1 órája kukáztam a G2-met (kijelzőtörés)

Ebben az árkategóriában TI választanátok másik telefont vagy a javítás mellett döntenétek?
(teljesen elégedett voltam vele, max. a tárhely volt kevés..) -
stefi68
addikt
Nem kell megijedni, tudom hogy amit írtam az F320-hoz van.
Csak egy kérdés volt. Mivel Patch, azt feltételeztem, hogy az eredeti CloudyG2 V3 D802-höz való módosítása.
De nem keverem tovább...Közben ezt találtam: [link]
(#8825) FGyula30: A HTC Mania-n egy más nevű Patc van fent, amiben valószínű több típus van benne: 'Lollipop_patch_todas_las_variantes.zip'
-
Indiant
addikt
válasz
kisgergely80
üzenetére
..szerintem nem csak akkor nem működik.
Nos végre előkerült a téma így nem nekem kellett felhoznom.
CloudyG2 2.2-ről tértem át ma reggel Lollira.
Semmi cécó, a CloudyG2 3.0 Modify For D802 V1.1 -et tettem föl a recovery-ből.
Már induláskor is meglepődtem, mert szinte ugyanazt a rendszert kaptam. Az 5.0.1-es számot leszámítva.
(Sajnos a G2toolbox nem működik lolli alatt.)
A legnagyobb problémátokra, hamar találtam megoldást. Led értesítés.
A 12000ms-os késleltetést, a Gravitybox-al hamar át lehet írni 500-ra és máris a régi a villogás.
Az usb popup-ra itt van megoldás: [link]
A soft gombok is alapból Kitkat-osak, szóval még azt sem kell benne bántani. -
kisgergely80
tag
Nem tud véletlenül valaki tipped adni a problémámra? Szeretném használni a upc appját, a horizon go-t. De, ha felrakom az xposed keretrendszert, akkor nem működik sajna.
-
Danny365
őstag
December óta CM12-t használok, de ma unalmamban feldobtam a BlissPop 3.0-t és bizony nem bántam meg.
Egyrészt tele van mindenféle okossággal, beállítással, másrészt full smooth az egész és hát az Android 5.1 újdonságai is kellemesek.Annyi problem van vele, hogy ha be van kapcsolva a D2TW, akkor ha lezárja az ember a telefont, random feléled a kijelző - bár ahogy olvasom erre is van megoldás.
Szóval én merem ajánlani. Viszont aki Xposed-et használ, az előtte nézze meg a topikjában, hogy melyik modulok mennek, mert sajna amiket én használtam azok még nem működnek 5.1 alatt, de mondjuk túlélem.
-
Stimpy001
aktív tag
Cloudyfa kollega már dolgozik a CloudyG2 3.0 D802 verzióján, érdemes sűrűn látogatni a ROM topicját [link]
Én is inkább ezt várom meg, nem is különösen izgat a stock verzió, nem sietős, vidáman elvagyok az atomstabil Cloudy 2.2-vel.
-
válasz
tibbike01
üzenetére
Szívesen!
Egy Cloudy ROM-ból egyébként sem érdemes fejvesztve átrohanni LG lolli-ra, nem annyira nagy szám ez, simán várhat.
Amíg az ember nincs rákényszerítve az újabb rendszerre (márpedig nincsen), addig csak a puritánság és az üresség érzése maradna az emberben egy Cloudy ROM-ról való átjövetel után, mert bizony, eléggé szegényes lett funkcionalitásban ez az LG féle lolli.Olyan érzése van az embernek, hogy csak azért adták ki, hogy ne mondhassák az emberek, hogy nem foglalkozik a cég a régebbi telefonjaival.
-
Szívesen mindkettőtöknek!

-
válasz
drsanyo1977
üzenetére
Esetedben két Hard Reset között visszatennék KDZ-vel valami 20H-t, arra vissza a PC Suite mentésből az SMS-eket, majd SMS Backup &Restore progival kimenteni az SMS-eket, aztán mehet vissza a Lolli és arra ismét ezzel az app-al visszatölteni az SMS-eket.
Elég nyűgös sajnos, de ez van.
@G33Z@: Hogyan szállt el az IMEI-d és milyen ROM-on voltál és vagy jelenleg?
Próbálj ki LG support toolt segítségével egy helyreállítást vagy javítást (nem tudom milyen néven van az a szoftver javító funkció benne)!
Végső esetben KDZ újrahúzás, aztán ha az sem eredményes, akkor félő, hogy drága mulatság lesz.Ja, ha esetleg használtan vetted és előfizetéses volt, lehet nem fizették és mostanra tiltotta le a szolgáltató.
Tényleg elég kevés infót közöltél ezzel kapcsolatban. -
drsanyo1977
csendes tag
válasz
stefi68
üzenetére
köszi
sajnos olvasom és látom, nem egyszerű, ráadásul soha még csak nem is rootoltam tellát. Kicsit nagy a hegy amit meg akarok mászni
Melyik lenne a hülyegyerekbiztosabb?Szerk: nekiláttam :-)
A mentés tele van .enc fájllal (cc.45 fájl), melyet megtekintésként megnyitva (TC) még azt sem tudom kiolvasni, hogy melyik lenne az sms...
Próbáltam elveszett fájlokat keresni a tellán, hátha onnan visszajön a super backupos mentésem, de csak 2013.12. havi és 2014.07. havi fájlokat látott a progi (2014.11.14-én vettem a tellát újonnan)
Itt tartok most, illetve az őrület határán...
-
stefi68
addikt
válasz
drsanyo1977
üzenetére
Az elgondolás jó.
A rizikófaktor annyi, amennyi az ide-oda romolgatással jár.
Nem tudom hogy akarsz visszamenni, KDZ vagy TWRP-ből felrakható KKRom.zip?Mindkettőben van buktató (lásd az elmúlt 1 hét hsz.-eit).
Szerk.: Én megpróbálnám kiszedni a PCSuite-os mentésből az adatokat... Google mit talál a témában?
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz
stefi68
üzenetére
próbáltam visszaállítani PCsuittal, de hibaüzenettel megadja magát.
Próbáltam elemeztetni a weben az ".enc" fájlt, de nem tudnak belőle hozzá való progit kiolvasni.
Ezért gondoltam a virtuális G2-re, hátha arra rá tudom húzni akárhogyvalahogy.
Eddig a visszaállás tűnik egyedül járhatónak..
szerintetek van buktatója a downgrade-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- iPhone Felvásárlás 06-30-929-0929
- Új! iPhone 15 Pro Max 256 GB Natur titán! Független! Biztosításban cserélt!
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak kijavítotttam ha már a nevem alatt ez van . Nem vagyok csak egy senki.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, erre felajánlották, hogy vigyem be a központi LG szervízbe és ott visszateszik nekem a KitKat-t.

Tweaksboxról nem volt szó, gyári kamera app-ról (nem az XCAM-ról) szintén nem és Indiant azt írta, hogy a soft gombok alapból KitKat-os, ezért kérdeztem, hogy lehet-e választani a Lolli gombokat