Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
No srácok!
Csupa jó tapasztalat a szervizzel. Múlt hét hétfőn adtam fel a garanciafutárral, azóta se híre se hamva nem volt, az oldalukon nem tudtam belépni hogy hol áll a javítás, mert a szervizlapon nem volt szám. Így hát vártam a csodát....ami a mai nappal (8 nappal később), meg is jött, szépen visszacsomagolva a lapos, benne minden papír, felírva kijelzőcsere (és HDD kábel csere).
Bekapcsoltam, minden úgy volt ahogy hagytam, buborékos fólia az új kijelzőn, fekete háttérnél örömmel jegyeztem meg, hogy ezen már annyira nem durva az IPS glow sem, és 0 azaz 0 pixelhiba ( a korábbi 15 helyett).
Szóval csupa örö' és bódóttá van.hovika81:
Nem érdemes a pixelgarancia, látod itt van az én esetem. Lenovoéknál elég szigorú a pixelhiba határ, 2 halott pixelre már cserés. De azonnal ellenőrizd le mihelyst megvetted, lehetőleg még a boltban (nekem sajnos nem volt rá lehetőségem, mert csak freeDos volt rajta), mert ha ott felfedezed, rögtön cserélniük kell. Még valami. 2 heted van új cserekészüléket kérni, ha valami baja van a laposnak, akár pixelhiba is, ezen időn belül nem szervizelnek, újra cserélnek!(#14545) Sárpac:
Ezen azóta is röhögök
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest