Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenovo
tag
''Igen. Sajna, az ujjnyom-olvasó a SATA-vezérlőn van, s kell neki legalább egy partíció. Abban a pillanatban, ahogy megvltoztatod, az ujjolvasód elpárolog a gépből. Nem garanciális probléma, a Lenovo-szervízben már ismerik a jelenséget, rengeteg ifjú titánt röhögtek emiatt körbe.''
Kolléga úr, tartózkodjon, az ilyen humoros dolgoktól, mert sajnos sokan vannak, akik ezt készpénznek veszi. Annál is inkább, mert Ön eddig rendkívűl járatos ember benyomását keltette, tehát az Ön szava minden körülmények között hiteles! -
DoubleD
aktív tag
Még egy dolog, Sipi: ha - teszem azt - mégis mángorlok (fölmegy a kampuszos pro), de mentettem, visszahozható a rejtett partíciós állapot?
Sőt: további ötlet: egyelőre még nem értek hozzá (majd miután meglesz a gép, és elrontottam), de pl. szét tudom darabolni pl. partition magic-kel a Lenovo által nekem szánt ~70gigát?
Túl kényelmes ez a gombnyomásra-visszaáll-minden téma ahhoz, hogy csak úgy letöröljem, viszont ha van köztes megoldás, az csak jó.
[Szerkesztve]Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar