- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenovo
tag
''Igen. Sajna, az ujjnyom-olvasó a SATA-vezérlőn van, s kell neki legalább egy partíció. Abban a pillanatban, ahogy megvltoztatod, az ujjolvasód elpárolog a gépből. Nem garanciális probléma, a Lenovo-szervízben már ismerik a jelenséget, rengeteg ifjú titánt röhögtek emiatt körbe.''
Kolléga úr, tartózkodjon, az ilyen humoros dolgoktól, mert sajnos sokan vannak, akik ezt készpénznek veszi.Annál is inkább, mert Ön eddig rendkívűl járatos ember benyomását keltette, tehát az Ön szava minden körülmények között hiteles!
-
DoubleD
aktív tag
Még egy dolog, Sipi: ha - teszem azt - mégis mángorlok (fölmegy a kampuszos pro), de mentettem, visszahozható a rejtett partíciós állapot?
Sőt: további ötlet: egyelőre még nem értek hozzá (majd miután meglesz a gép, és elrontottam), de pl. szét tudom darabolni pl. partition magic-kel a Lenovo által nekem szánt ~70gigát?
Túl kényelmes ez a gombnyomásra-visszaáll-minden téma ahhoz, hogy csak úgy letöröljem, viszont ha van köztes megoldás, az csak jó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- LIFEBOOK E557 i5-7200U 8GB DDR4 + dokkoló + új hordtáska
- Dell Latitude 5420 Rugged 8.gen i5, 512GB SSD! Katonai szabvány/ Műhely laptop Számlával/ Garancia
- Lenovo Thinkpad T480 US billentyűzet (Magyarra matricázva) 01HX488
- Lenovo Thinkpad T480 I7-8650U, 16 GB RAM, MX150, 2560x1440p (Fullos specifikációban)
- Lenovo Legion 5 - 5600H - 3060 - 16GB - 512GB - 120Hz
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest