Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hiányzik a gamer érzés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
Sziasztok!
ELméletben tudom mindent lehet, de gyakorlatban valaki próbált már ideapadban billentyűzetet cserélni nem backlitről baclit-re? Működik? Köszi360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
-
carr
őstag
válasz egykori #14574 üzenetére
ezeket sosem értettem/tudtam h mi az pl. h 3as.
Most látom csak, hogy ilyen C340-14APIm lesz (remélem nemsokára) és látom, hogy se dokkoló, se RJ45.
Jó öreg T430S-em meg kb világból kimegy. 2013as. napi 10-14 ó használat.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz egykori #14577 üzenetére
Köszi. Ezek a c340-14api-k USB 3.2 gen2-es C-Type porttal vannak szerelve ? Találtam valamit aminek ez a feltétele.
A gen2.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14579 üzenetére
[link]
esetleg ez?[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
ezt nemtom itt ajánlotta e valaki, de belinkelem. hátha.
http://www.win-star.com/en_us/product/WS_UG39DK1V.html360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14586 üzenetére
anno BENQ notival jártam így, vagy 10 éve. mielőtt lejárt volna a gar (2 év volt), bevitem, hogy nem megy a webkam. 2 hónapig nem történt semmi, majd egyszercsak hívtak, hogy menjek be, nem tudják javítani, visszaadják a vételárat.
Best buy evör. 2 évig volt "ingyen" egy laptopom.
A szerviz nevére nem emlékszem, de budaörsön volt egy nagy udvarban...[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
skacok, ha nem lát wifi-t a gyári alapállapotba hozás előtt, és utána sem, akkor gariztassam? Nem volt még garis lenovo-m. Mi a menete? support.lenovo.com-on regeltem, ott látni, hogy garos idén aug 2ig aszem.
köszi360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14594 üzenetére
Köszönöm! Ez hasznos. Akkor meg is hirdetem.
Rájöttem mi volt... az antenna csatik hátán volt valami "védő" szivacs, azt ahogy igazgattam a másik kábelt, ami oldalra megy, elemeltem a kártyáról.
talán kap egy nagyobb ssd-t meg forrasztok még 8gb ddr4et az alaplapra mert ahogy látom nekem ebben csak egy szál (harangvirág) 8gb modul van azt csá. se dual ram, se fiszfasz. :@
namindegy.
billentyűvilágítás sincs
kérdés még, hogy valaki akinek ilyen c340-14API -ja van, de van benne backlit a keyboardon, tudna lőni egy képet a csatlakozóiról? enyémen van az alaplapon 2 üres csati amibe semmi nem csatlakozik.
köszi[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz osonte #14570 üzenetére
Jól értem, hogy te is agyaltál ilyenen? Van lehetőséged, és megkérhetlek, hogy lőnél képet arról ahol van? Köszi, ha megteszed.
De ha nem sem átkozlak el. xD360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14597 üzenetére
Nem félünk, és nem fázunk. xD
Megkérdem haverom mennyiért vállalja be a bga chipek ráforrasztását, aztán ha értelmes árat mond, nekiesek. Amúgy mudrunner királyul játszható vele (lol)360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz osonte #14600 üzenetére
szuper vagy. mindjárt szétkapom, azt megnézem, de ha nincs is, és rendelek, meddig tart felforrasztani? kb max 1 óra.
Sztem nem egy nagy művelet.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz osonte #14607 üzenetére
Ilyen. [link]
Tudom nem kérted, de ha megvan az info tuti meg csinálja neked valaki Aki profi. Pár sörre való ellenében.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz jfruzsi97 #14609 üzenetére
1tb = ssd? hdd? sshd?
8gb = 1x 8gb esetleg 2x4gb? ddr3 xxxxMhz?
Nagyjából 50e körülre saccolnám. (egy kisebb van lófogáson 30e-ért)
Lenovo Ideapad S400U - i5-3337U,4GB RAM, 500 GB HDD, HDMIDe a szakik megmondják jobban itt.
-
carr
őstag
nyugi. olyanok. xD én is kaptam. xD Pedig van mindkettő.
De mégis inkább az öreg T430s-t használom napi szinten mint az új C340-et!
De ha külső billentyűvel használod, akkor szerintem vállalható. Bár az nemigazán dokkolható. :/[ Szerkesztve ]
-
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14618 üzenetére
igen. elég érdekes a cégpolitika mostanában. 10 éve velősen jobb volt a lenovo.
-
carr
őstag
Sziasztok!
C340 14 api-ban milyen memóriakártya olvasó van? sima SD?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
sziasztok! hamarosan upgradelem a lapost. 3200 ryzen u proci, 8gb ram (1 slot) 128 sata m2 . és hd ready 1366x768 tn kijelző -> 512 nvme 2280 ssd, (ha tudja jó lesz), 16gb (ha tudja jó lesz), és 1080 touchscreen-t kap+ backlit keyboard.
a kérdésem a win újratelepítésre irányul. kőkorszaki vagyok tudom.
usb telepítés lesz, s jelenleg is can win 10 pro telepítve. ha megváltoztatom a konfigot tudom telepíteni a wint ugyanúgy, uefi módban, hogy aktivált lesz és teljes értékeű, ahogy most is, vagy a licence elszáll, és kell vennem másik win 10 pro-t? (nem szeretnék ha egyszer kaptam a géppel) illetve hogyan tudom úgy megcsinálni a setupot, mintha gyári lenne? tehát hogy megcsinálja magának a helyreállító partíciót, regisztrált win 10 példányt stb? vagy egyszerűbb ha leklónozom a 128at az 512re azt csók?
Köszi!360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz osonte #14570 üzenetére
lesz hamarosan egy bontott ilyenem. érdekelnek a csatlakozók, az ellenállások ha nem tudom javítani az alaplapot?
-
carr
őstag
válasz osonte #14746 üzenetére
REndben! érthető. Thinkpad ami 13as még mindig jobban teljesít pár taskban.... pl usb3 pendrive másolás az 130M/s ezen jó ha 75M/s megvan
Mire cserélted őket, leírnád? Tudja az nvme-t?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14748 üzenetére
köszönöm, tudom. még megpróbálom a döglött slotos lapot átpakolni erre, akkor lesz alaplapi 8gb meg egy üres slotom. kókány, de ha működik, miért ne?
osonte: köszönöm, akkor fogom tudni használni az 500as nvme-t
megnyugodtam.
kíváncsi leszek, hogyan fogom tudni beleapplikálni a halott alaplapos (?) 1080p-s touchscreent az enyémbe. meg a világítós billt.
enyémben ez a csoda van: Qualcomm Atheros QCA9377 Wireless
van itt is meglepetés.
Juteszembe. éjszakára seedben hagytam lehajtott képernyővel bekapcsolva, reggel a kijelző nem ébredt fel, neten keresztül láttam, hogy aktív, de a kijelző nem kapcsolt be, kikapcs atx 4mp-el és ujraindítottam. utána jó volt. van ezzel tapasztalatod?[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz daginyomigec #14762 üzenetére
Nálam Windows alatt voltak anomáliák driver nélkül. Konkrétan nem emlékszem hogy mi mert az egy 2013as t430s Nvidia dedikált vgaval... Aztán már ja jól emlékszem 8.1et fel se tudtam telepíteni csak míg frissítette magát 10re
-
carr
őstag
válasz #54597376 #14766 üzenetére
köszi! Fogod 16gb-ra upgradeni?
Off: C340em minden újraindításnál nyávog, hogy akarom e/engedem-e futtatni a programot (mindet) hogy módosításokat hajtson végre a gepen (speccy, qbittorrent) hiába kapcsolom ki az UACot minden restart után újrakezdi.
HA programot akarok telepíteni meg rendszergazda jelszót kér. (én vagyok, nincs más user a gépen, és be is van állítva, h sysadmin jogom van).
Valakinek tipp, hogy mi okozza? Sys reset megvolt. :/
Ja, újrakérdem: hogy tudom telepíteni a win10et, minha gyári lenovo telepítés lenne?[ Szerkesztve ]
-
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14786 üzenetére
igen, max klónozom a régit. bár vannak furcsaságai. és ezzel az anomáliák nem szűnnének meg.
plusz azt a partíciót nem is látni sehol. sehogy. köszönöm360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14788 üzenetére
a gyökérkönyvtárban sem listázza a cache és helyreállítási partíciókat. az baj, úgy érted? winfost még nem telepítettem ilyen szuper hülyebiztos gépekre, amiatt vagyok kétségben.
Anno próbáltam gyári win7et húzni a t430s-re de a 8 miatt nem akart siketülni meg volt még valami uefi legacy para is. nemtommá mi, de végül 8.1 lett majd frissült 10re.
Amúgy win telepítéssel nincs bajom. csak a helyreállítási miatt aggaszt. online sehol nincs infó. howto.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14790 üzenetére
Nincs olyan gomb. Oldalt van egy power meg egy reset azt csók.
Tudom hogy megy a helyreállítás particio, de nem arra gondolok.
Hanem hogy alapból úgy telepítsem a wint hogy megcsinálja magának amit kell gyári driverekkel stb.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
válasz Gtaati #14794 üzenetére
A gond hogy consumer, S nem üzleti szériás. Műanyag ház,nincs magnézium erősítés, nekem 3as Ryzen van, régi notikhoz képest a 3200is bika nagyon de pl alaplapra nincs forrasztva 1db RAM sem nekem. Wifi cserélhető, ahogy SSD is. Akku nekem meglepően jól bírja 4 óra úgy hogy 40kwh van a 45bol. Ha van még kérdésed írj.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
-
carr
őstag
Sziasztok! előbb ide írok, hátha valakinek előnyösebb itt.
Van egy felesleges C340-14Api-hez való gyári akkum. 39kwh-t tud, (gyári 45kwh). egy hete tesztelem, eddig szépen működik, mint a gyárim (amivel a gyárból kijött. érdekel valakit? nem utángyártott! Echte Lenovo!! köszi[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
skacok, ez mi? :-O
https://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/Lenovo/Lenovo_V14_G2_ALC/Lenovo_V14_G2_ALC_Spec.pdf
v14 g2 arc, az oké, de ideapad, vagy thinkpad, vagy máspad?
dual ram, de no touch.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
az minek a jele, ha felemeltem a lapost, lehúztam a töltőről, lehajtottam, majd összehajtottam, és vadul sípolni kezdett, és újraindult.
Már nem garis aug óta. mik a lehetőségeim?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14819 üzenetére
igen. azóta nem volt. előtte 1x 2x talán. műájus óta használom
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14826 üzenetére
12Gb ennek a maximuma, sztem tegyél bele 8at ha van rá keret, nem bánod meg!
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14832 üzenetére
akkor meg pláne... ő is meg fogja hálálni.
legyél gavallér[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #14834 üzenetére
ezért imádom ezt a fórumot. értjük egymást! csak semmi b*zulás!:
-
carr
őstag
válasz BlackDRose #14849 üzenetére
Már félve írom: Vantage?
nemtom ti hogy vagytok vele, hatalmas csalódás az ügyfélszolgálat lenovo oldalon amúgy. konkrétan NINCS. :@360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen2 újszerű szép állapotban!
- Dell i5-8gen laptop szép állapotban 6hó jótállással!
- ASUS Zenbook 14 OLED UM3402 - 14"QHD+ 90Hz (2880x1800) - Ryzen 5 5625U - 16GB - 512GB - Win11 - Gari
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi Mi Notebook Pro (i7-8550U - 16GB/256 + 512GB SSD - GF-MX150/2GB)
- HP EliteBook 830 G8 / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD/ 6 hónap gyári garancia / Német billentyűzet.
- ÚJSZERŰ HP EliteBook 840 G5 Fémházas Laptop 14" Intel Core i5 8350 12GB RAM, 256GB SSD, + új táska!
- Apple MacBook Air 13 (Intel Core I5, 8GB Memória)
- HP Elitebook MT44 Laptop - Ryzen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest