- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Na tessék, itt a lemming: Bővebben: link
és a lemming: Bővebben: link -
Yaye
őstag
Úristen, ne nézz hülyének, tudom milyen a valódi lemming. De a játékban nem ezek a lemmingek szerepelnek, hanem öngyilkos szakadékbaugrásuk miatt szintén lemmingnek nevezett kis zöld hajú emberkék. Merthogy a valódi lemmingek túlszaporodásuk esetén tömeges vándorlásba kezdenek, és ha szakadékhoz/tengerhez érnek, akkor belemennek és százezerszám kinyiffantják magukat, hasonlóan a játékbeli emberke-lemmingekhez akik meg belegyalogolnak a szakadékba ha nem irányítod őket megfelelően. Na. Így már világos?

-
_seth_
veterán
válasz
Mathias-2120
üzenetére
Legutóbb a telómon játszottam vele
Vmi mániákus megcsinálta, hogy menjen symbianos telón 
-
válasz
Mathias-2120
üzenetére
Nem emberkék, hanem lemmingek. Ezek állatok, melyek pl Szibériában élnek.
-
Mathias-2120
tag
Fura! több mint egy óráig lekötöttek a kis öngyilkos manócskák! Azért utána már egy kicsit elfogyott a türelmem! De alapvetően tök jó és poénos is! Sztem!!!

-
zottty
aktív tag
megvannei!

már le lehet tölteni...

-
-Jackson-
őstag
válasz
Mathias-2120
üzenetére
szerintem még akkor volt divatban amikor a csúcsgép a 486dx volt...
93 karácsonyára kaptam egy 486sx-25-öt és arra mentem fel a szobámba hogy az x-mas lemmings megy éppen. imádtam, fullos játék, de a 3d-s változata már nemfogott meg igazán -
Juve
aktív tag
válasz
Mathias-2120
üzenetére
Itt megtalálod az első és második részét is a Lemmingsnek! Jó játékot!
Bővebben: link -
zottty
aktív tag
Nekem megvan csak az alján hogy melyik ember mit csinál azt nem jeleníti meg..régi játék de van ujabb változata is ami 3D-sd meg minden...
-
Mathias-2120
tag
Emléxik valaki erre az aranyos kis építkezős játékra? Még akkor volt divatba, amikor megjelentek az első Pentium processzoros gépek! Ilyen kis aranyos emberkékkel kellett egy 2D-s pályán mászkálni, építkezni, fúrni, ásni stb. Ha valakinek esetleg meg van otthon, vagy meg bírná szerezni, esetleg tudja honnan lehet letölteni, vagy megvenni, illetve véleménye van erről a játékról az írjon be ide!

Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Mobil flották
- Amazon Fire TV stick/box
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)