Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
makikutya
csendes tag
Aktívan használom az általad leírt funkciókat, semmi ehhez hasonló problémával nem találkoztam, de meg nyomokban sem. A samu rendszere az egyik legjobban optimalizált rendszer jelenleg is az android ökoszisztémában, és tényleg sok kreatív ötlet gyűlt össze a miui oldalon, de konzisztencia, felhasználói élmény oldaláról alig vártam hogy megint samsungom legyen, csak pár hónapos kihagyást tettem, mert egy ponton nem az új notera váltottam, hanem a mi11 ultra elcsábított. A telefon tényleg remek volt, de összességében egyszerűen nem bírtam sokáig a samu nélkül, és ahogy megjelent, atjöttem az az s22 ultrára... mivel a tabletem és a tv is samsung, ez tényleg egy másik világ.
-
Rinocerosz
őstag
Mondjuk egyik se tűnik nagy hibának?
Most ha neked nem jó a note app akkor miértnem mész az alkalmazásokba és eltávolítás majd újra leszeded. Esetleg ha nagy a gáz akkor lehet nyomni egy Fr-t is. SmartSwitch-el ez pillanatok alatt meg van mentésekkel együtt. (Lehet megoldaná a gondokat)Az ébresztésnél most mit vársz? Te kikapcsolod, de a rutinokban még is be van állítva az ébresztés.... akkor egyáltalán minek a rutin? A telefon csak azt csinálja amit te beállítottál neki.
Kézzel indítani lehet, van rá opció a rutinoknál és lehet időzítőt is beállítani neki. Ha kézzel akarod az a legegyszerűbb ha widgetel kirakod a kezdő képernyőre.
Szóval nincs ott gond csak körültekintőbben állítsd be a dolgokat.
Nekem is van pár rutin és teszi a dolgát szépen. Még akkor is ha a telefont újra indítom.Miunál is azért akadtak gondok főleg a ram menedzsmentnél... nem beszélve a frissítésekről amik jó esetben ha 2 évig élnek. A samsungnál már 4 főverzió és 1 bizt. frissítés van. Ezt még csak a samsung érte el Android fronton... majd talán a OnePlus szeretne felzárkozni, de csak felső kategóriaban.
-
Decske
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Store-on keresztül telepíthető a Good Lock, tapasztalataink szerint One UI 3 és 5 között biztosan.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest