- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdfjhnwt
újonc
Érdekelne nektek milyen tapasztalataitok vannak a GPW-vel, mivel én két darabból mindkettőn ugyanazokat a problémákat tapasztaltam. A legfurcsább az egészben, hogy ugyanezekről a problémákról sehol máshol nem irnak az angol nyelvű fórumokon és redditen, ezért arra gondoltam mi van, ha a hazai készlettel van baj? Direkt kipróbáltam, hogy különböző boltból vettem őket hátha a bolt szórakozott vele, de úgy tűnik nem, mert mindkét boltnál azonos problémák léptek elő.
A problémák a következők:
- A csomagoláson szereplő széria és alkatrész szám teljesen eltér a csomagolásban található egerétől, az alkatrész szám 910 helyett 810-el kezdődik. Ez a boltok által hirdetettől is eltér, a logitech honlapján pedig nem is irják már, hogy létezne 810-es változat.
- Az eddigi két egerem 2 fő gombja közül mindkét alkalommal az egyik hibás volt. Gyenge ellentartás miatt nehéz volt dupla kattintani vele, használata pedig összességében nagyon kényelmetlen volt, bizonyos hétköznapi feladatokra teljesen alkalmatlannak találtam.Tapasztalt rajtam kivül bárki hasonlót? Akinek ez az egere van, meg tudná mondani egyeznek e a számok, és mikor vette nagyjából? Eléggé átverésnek tűnik az egész, mert máshol pont azt irják, hogy ennek az egérnek a legjobbak a gombjai a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest