Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdfjhnwt
újonc
Érdekelne nektek milyen tapasztalataitok vannak a GPW-vel, mivel én két darabból mindkettőn ugyanazokat a problémákat tapasztaltam. A legfurcsább az egészben, hogy ugyanezekről a problémákról sehol máshol nem irnak az angol nyelvű fórumokon és redditen, ezért arra gondoltam mi van, ha a hazai készlettel van baj? Direkt kipróbáltam, hogy különböző boltból vettem őket hátha a bolt szórakozott vele, de úgy tűnik nem, mert mindkét boltnál azonos problémák léptek elő.
A problémák a következők:
- A csomagoláson szereplő széria és alkatrész szám teljesen eltér a csomagolásban található egerétől, az alkatrész szám 910 helyett 810-el kezdődik. Ez a boltok által hirdetettől is eltér, a logitech honlapján pedig nem is irják már, hogy létezne 810-es változat.
- Az eddigi két egerem 2 fő gombja közül mindkét alkalommal az egyik hibás volt. Gyenge ellentartás miatt nehéz volt dupla kattintani vele, használata pedig összességében nagyon kényelmetlen volt, bizonyos hétköznapi feladatokra teljesen alkalmatlannak találtam.Tapasztalt rajtam kivül bárki hasonlót? Akinek ez az egere van, meg tudná mondani egyeznek e a számok, és mikor vette nagyjából? Eléggé átverésnek tűnik az egész, mert máshol pont azt irják, hogy ennek az egérnek a legjobbak a gombjai a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Hisense LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi