- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
at11
aktív tag
Én meguntam a szűrő rendeléseket (Xiaomi 3H), és a szenzor ventilátora is elkezdett zúgni egy év után, halkan, de hallhatóan, nagyon zavaró volt éjjel, már nem is használom akkor.
Amit használok: https://www.detektorbolt.hu/legtisztito-berendezesek/legtisztito-ionizator-made-in-usa-wein-vortex
Nincs szűrő csere, sem zaj, sem ózon. Egy óra alatt a fent említett Xiaomi szenzora szerint 28ról 6ra csökkent a pm 2,5 szennyezettség a szobában. (kb. 50nm)
A gyártó honlapja: https://weinproducts.com/ TV shop jellegű, de évtizedek óta gyártják ezt a modellt. Működik. Ha a kezem odateszem, érezni hogy fújja az ion szél.
A lényeg, nem kell szűrőt cserélgetni és nincs mozgó alkatrész. (Nem fog elkezdeni zúgni a ventilátora, mint a Xiaomi-nél nekem, roppant bosszantó volt és mire rájöttem, hogy nem a nagy venti, hanem a kicsi az érzékelőben....)
-
at11
aktív tag
Előrendeltem egy ilyet. 3 év gar. ami meggyőző. Plusz uv-c is van benne.
https://www.detektorbolt.hu/ozongenerator-legtisztito-home-360
-
at11
aktív tag
Nem így működik, van egy xiaomi érzékelős légtisztítóm, ami írja a 2,5 méretű szennyezést. A porszemek nem kavarognak a lakásban , láthatóan lebegnek zseblámpa fénynél, huzat nincs, szél nincs,,de ha a konyhában pirítóst készítek, felpörög és pirosra vált a kisméretű részecske szennyezés miatt. Más dimenzióban mozognak ezek a részecskék. Nem fér a fejembe, de működik és ismételhető. Varázslat. Ezért fogok a nappaliba is ionizátort tenni. Abba nem kell drága szűrő.
-
at11
aktív tag
válasz
julius75 #2817 üzenetére
Borzasztóan sántít ez, pont olyan, hogy én miért ne hordjam az erdőbe a veszélyes hulladékot, mert a szomszéd odahordja érv.
Hát hogyne számítana hogy otthon tiszta a levegő, ha már máshol nem? Azért mert máshol mérget szívsz, nem lesz mindegy hogy otthon mit lélegzel be, gondokozz.
-
at11
aktív tag
[ionizátor] -ról van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Starlink
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin topic
- Politika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest