- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csabroncka #2459 üzenetére
Ja hogy az négyzetméter akar lenni... én már mindent mikroszkopikus szintnek nézek olvasok, gondolok úgy látszik....
----"a daikinnek fillérekből ki jön az aliról a szűrője . De én azt nem nevezném hepának mert annál sokkal ritkább és szellősebb."
Hm, nem lehet, hogy nem azonos a minőség? (azt már nem is mondom, hogy utánzat). Érdemes lenne összehasonlítani két verziót.
" A szénszűrőre meg mintha azt írták volna hogy azt nem kell cserélni . az már kínábol is drágább lenne ."
Én a zepternél és a philipsnél is úgy olvastam, hogy időnként azt is kell cserélni. (ott meg ahol egybe van építve meg pláne). Ezek alapján akkor egy 3-4 gyártónál még sem kellene? Érdekes lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest