Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
Akinek van új vonat powered Up rendszerrel, androidrol hogy tudok a világítás és motor között váltani? Csak a világítást tudom kapcsolni a telefonnal, elinditani a vonatot nem tudom. Taviranyitoval igen, de androiddal csak a pluszban bedugott ledes lámpát. Boldog karit.
-
kislaci
senior tag
válasz
Ereshkigal #25706 üzenetére
Technicet nem is láttam, sw-ből egy nagyobb űrhajó volt 16ezer körül, de már abból is csak egy db volt.
-
kislaci
senior tag
A Tescos akció az még a kiirt árból lejön vagy az ott kiirt ár már tartalmazza a - 30%-ot?
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, karácsonyra rendeltem egy 60197-et, 2db 60205 sin, és 1db 60208 váltókat. Kérdésem, az lenne, hol tudnék tervezni egy sínpályát ezekből az elemekből. Köszi
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, 80005-ös elemet (led világítás) szeretnék rendelni. Itthonról sehol sem találtam, honnan tudnék leggyorsabban rendelni, karácsony előtt ideérjen? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest