Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- gerner1
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
flashpointer #87691 üzenetére
Persze, csak nem szeretném a többi pozitív készletem között látni. A munkát jól elvégezték, egy Lego múzeumba, vagy bazi nagy LOTR terepasztalra perfekt, de olyan, mint az oroszlán... szép, szép, de otthonra nem kéne.
#87692 manokaj:
LOTR fannak mondanám magam dettó... akkorának, hogy az esküvőnkön The Bridge of Khazad Dum szólt a bevonulásunkor (picit áteditáltam persze, de csak picit), a moziba anno képes volt kivárni gyak. az utolsó előadásokat, mert be akartam ülni középre és azt akartam, hogy rajtam kívül kb. senki ne legyen. Be is jött. A LOTR trilógiába 2x párásodott be a látásom... a gyönyörtől. Nem viccelek.
De mondom... annyi rossz dolog ömlik ránk, nem akarok egy ilyen ultranegatív cuccot a látókörömbe. Ellenben megértem azt aki meg igen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest