- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
flashpointer #87691 üzenetére
Persze, csak nem szeretném a többi pozitív készletem között látni. A munkát jól elvégezték, egy Lego múzeumba, vagy bazi nagy LOTR terepasztalra perfekt, de olyan, mint az oroszlán... szép, szép, de otthonra nem kéne.
#87692 manokaj:
LOTR fannak mondanám magam dettó... akkorának, hogy az esküvőnkön The Bridge of Khazad Dum szólt a bevonulásunkor (picit áteditáltam persze, de csak picit), a moziba anno képes volt kivárni gyak. az utolsó előadásokat, mert be akartam ülni középre és azt akartam, hogy rajtam kívül kb. senki ne legyen. Be is jött. A LOTR trilógiába 2x párásodott be a látásom... a gyönyörtől. Nem viccelek.
De mondom... annyi rossz dolog ömlik ránk, nem akarok egy ilyen ultranegatív cuccot a látókörömbe. Ellenben megértem azt aki meg igen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Androidos fejegységek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged