Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
R3ĐßuŁŁ #7443 üzenetére
Istenem ez megvan valahol elcsomagolva a "majd ha lesz gyerkőc előszedjük" időkre elspájzolva. Lassan elő is lehet venni. Kellemes nosztalga tört rám. Hasonlóan a múltkori buszmegálló kapcsán is, amit valaki képelt itt. Anno elég nehéz volt ilyen szetteket beszerezni... persze most se léhet könnyű, csak az okok változtak.
-
Novics
senior tag
válasz
R3ĐßuŁŁ #7443 üzenetére
Szép, szép, de miért nincsen összerakva?
Ma elmerültem egy kicsit a bricklink rejtelmeiben, és egy csomó kis vackot berendeltem. Iszonyat mennyiségű elem van, nem is találtam meg mindent még. Meg sok elemből csak egy-egy darab van az eladóknál, rendelhetném őket külön horribilis postaköltséggel.
Ha sima 3x1-as kis boltíves, meg 2x1-es, 3x1-es, 4x1-es elemek kellenek, akkor azt honnét a legegyszerűbb, legolcsóbb beszerezni? Meg úgy általában a nem téma specifikus elemeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest