Hirdetés
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Ez a telefon dolog változó. Utóbbi időben 2x hívtam őket és 1x írtam is emailt.
Első hívásnál kb 5percen belül kapcsoltak, a második már hosszabb volt, de nem 48perc (kb 10-15p).
Email-re meg kb 2 nap után kaptam egy telefonhívást, hogy látják van egy reklamációm és miben segíthetnek.
Szóval ez szerencse kérdése.Ennyi alkatrész azért nem jellemző, hogy hiányzik egy szettből szerintem.
A hiányt akkor ha jól értem telefonon akartad rendezni?
Erre van egy külön opció a Lego oldalán. Ott meg lehet adni mi hiányzik.
Már régen volt nekem hiányos szettem, úgy emlékszem a sorozatszámát is megadtam, hogy minél jobban beazonosítható legyen.#57853joe-ker
Kifutott használt szettekhez is küldenek alkatrészt?
Ott azért nagyobb a gyanú, hogy kamu, nem? -
Napfénysüti
nagyúr
Nekem a sérült elemes kérésem utasította el a rendszer automatikusan vagy nyolc próbálkozásnál.
Végül írtam nekik panaszlevelet az oldalukon amire jött egy kérés hogy csatoljak képet achibákról meg a vásárlást igazoló számlákról.
Ezt elküldtem és utána postázták az elemeket.De megjegyzem korábban ez nem volt ilyen macerás, sikerült ebben is visszafejlődniük...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest