Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
köszi, azért annyira nem nagy ügy. ez csak tesztüzem, végülis az alapvető kérdésekre választ kaptam.
ami állat lesz az a legújabb felfedezésem
a felülete mint két gyufásdoboz egymás mellett, és ami nekem mission critical, hogy direkt hajtható 12v-ról. persze az ár elég karcos, de ha ez a cucc okosan van megcsinálva akkor a ledek távol vannak egymástól és így hűvösek lehetnek. szóval ha elmegy 10-15 évet, akkor két ilyen egy szobába nem annyira brutálisan drága szerintem.
majd beszámolok, csak most épp a kellős közepében vagyok a 12v rendszer kialakításának, és a trafó betápok még itt-ott a levegőben lógnak. elég necces néhol a kábelezés, mert a 16-os vicikvacak flexicsövek nemigen szívlelik a 2,5 meg 10mm2 kábeleket. mindegy, a nehezén túl vagyok, de már küzdök vele pár hete.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gombászkönyvek egyben
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest