Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Amikor olvastam, hogy kozel 30%-kal lesz erosebb a 2600 GPU-ja, mint az uj Snapi, akkor tudtam hogy kamu a hireszteles. (Mellesleg a Samsung a sajat tervezesu gpu-jat erolteti, amire a kutya sem optimalizal...hiaba lenne eros a benchmarkokban, ha az appok nem hasznaljak ki a teljes erejet...)
Abban sem vagyok biztos, hogy lesz egyaltalan 2600, szerintem ugyanugy jarnak majd, mint a 2500-zal es a vegen mindenben Snapi lesz. Amigy a 2500 sem tudta lekorozni GPU-ban az 8 elitet, akkor a 2600 hogyan lenne mar 30 szazalekkal erosebb???
Kb. sehogy. De azt az eszmeletlen NPU elonyt sem hiszem el. Majd kiderul, hogy megsem lesz 2600...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces videók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kb. sehogy. De azt az eszmeletlen NPU elonyt sem hiszem el. Majd kiderul, hogy megsem lesz 2600...