Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bowser
aktív tag
válasz
tomrRRR #44436 üzenetére
Ne csak úgy fogadj
Nézd meg az előzményeket is
Huni is azt mondta, úgy indultak neki, hogy nyernek elverik a TSM-et.
Pontosan az a helyzet állt fenn az IMT és a TSM meccse alatt, mint amikor mész egy meccset, szereztek nagy előnyt és "beleélitek" magatokat a győzelembe. Erre kikaptok.Az IMT megszívta, simán nyerhettek volna ha nekifeszülnek de nézd meg Hunit is greedy volt meg feedelt...
A CLG verte még el az IMT-t pedig oda nekifeszült az IMT.
Véleményem szerint a CLG fog nyerni. Hiába TSM hype, hiába Bjergsen hype (nem tudom miért) .
-
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
tomrRRR #30191 üzenetére
Az infók miatt (rúna, build, stb.) tényleg jó ötlet, erre nem gondoltam
Itt a patch notes.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
tomrRRR #30110 üzenetére
Ezzel még nem is lenne baj. De hogy már a pickelésnél el van baszva, az már fáj, de utána a smurf accountos sem épít semmi defet csak én tryndának, na az fáj. azt tankoljam le azt a gamet (és farmoljak is ezerrel) , amiben katarina vayne ashe soraka és wukong van az ellennél, úgy, hogy pickelésnél azon ment a sírás, hogy nincs junglerünk, és hogy tryndával menjek junglebe (nem szeretek tryndával junglerkedni), erre amikor bedobott minket, látom, hogy a gangplankunk is berakta a smiteot.... 50/25/65 lett a vége nekik!
Lefelejtettem, nekik sem volt junglerük, így top dou és bot dou volt....
-
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
tomrRRR #29556 üzenetére
Pool Party?
Ha jól tudim Fiddle nek nincs Pool Party skinje XD
A másik meg, hogy elvileg ez egy ritka skin (legalábbis Danielssss és még egy ingame random ember is ezt mondta). Nekem megvan, mert megkaptam misteryből, de annyira useless, hogy nem igazJátszottam egy Fiddle gamet ezen felbuzdulva. Jó voltam csak kikaptunk :S "Feeder team mint mindig" (
)
-
Dani_kp
addikt
válasz
tomrRRR #27497 üzenetére
Én igen, természetesen, de nem havi rendszerességgel, csak hébe-hóba. Eddig kb. 20k.t költöttem rá legfeljebb.
#27496 tomrRRR: szándékos feedert vagy trollokat ne az újításra fogd, meg na azért utáld a játékot. Bronz - Plat között rengeted ilyen van sajnos, ezek ellen nem tudsz mit csinálni...kár rájuk fecsérelni a szót.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest