Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz tomrRRR #27493 üzenetére
én is season 1 óta játszom, és szerintem jobb lett
csomó újítás van, új pályák, játékmódok, folyamatosan fejlődik a meta, nem unalmas, változatos játék lett
(#27494) Dani_kp: én silver II és III között vagyok, csak east-en
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Dani_kp
addikt
válasz tomrRRR #27497 üzenetére
Én igen, természetesen, de nem havi rendszerességgel, csak hébe-hóba. Eddig kb. 20k.t költöttem rá legfeljebb.
#27496 tomrRRR: szándékos feedert vagy trollokat ne az újításra fogd, meg na azért utáld a játékot. Bronz - Plat között rengeted ilyen van sajnos, ezek ellen nem tudsz mit csinálni...kár rájuk fecsérelni a szót.
https://ingatlan.com/33821564
-
Devas
őstag
válasz tomrRRR #29537 üzenetére
Délután dolgozok. Meg amúgy is Westen vagyok. Meg játszani se tudok. Ezt neked kéne kipróbálni hogy mennyit ér. Én csak amolyan hobbi játékos vagyok. Mondjuk easten is van accountom csak annak nincs meg Urgot.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz tomrRRR #29556 üzenetére
Pool Party?
Ha jól tudim Fiddle nek nincs Pool Party skinje XD
A másik meg, hogy elvileg ez egy ritka skin (legalábbis Danielssss és még egy ingame random ember is ezt mondta). Nekem megvan, mert megkaptam misteryből, de annyira useless, hogy nem igaz Játszottam egy Fiddle gamet ezen felbuzdulva. Jó voltam csak kikaptunk :S "Feeder team mint mindig" ( )EUNE: iNeeko
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz tomrRRR #30108 üzenetére
Nekem most 2 olyan kör jött össze.. Egyikben az ellenfélnél nincs se adc se ranged... másodikban nincs tankjuk, csak adc meg ranged meg support...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Plasticbomb
addikt
válasz tomrRRR #30110 üzenetére
Ezzel még nem is lenne baj. De hogy már a pickelésnél el van baszva, az már fáj, de utána a smurf accountos sem épít semmi defet csak én tryndának, na az fáj. azt tankoljam le azt a gamet (és farmoljak is ezerrel) , amiben katarina vayne ashe soraka és wukong van az ellennél, úgy, hogy pickelésnél azon ment a sírás, hogy nincs junglerünk, és hogy tryndával menjek junglebe (nem szeretek tryndával junglerkedni), erre amikor bedobott minket, látom, hogy a gangplankunk is berakta a smiteot.... 50/25/65 lett a vége nekik!
Lefelejtettem, nekik sem volt junglerük, így top dou és bot dou volt....
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Kanczy
Topikgazda
válasz tomrRRR #30185 üzenetére
Szerintem minden alkalommal tegyél be képet róla, ha az ellenfélnél van egy diamond, aminek továbbra sincs semmi köze a normal elohoz. Egyáltalán minek használsz nexust normalokhoz?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
Topikgazda
válasz tomrRRR #30191 üzenetére
Az infók miatt (rúna, build, stb.) tényleg jó ötlet, erre nem gondoltam
Itt a patch notes.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
devilinsid3
addikt
-
ClydeBeka2
őstag
válasz tomrRRR #30233 üzenetére
Szerintem te még az unokáidnak is ezt fogod regélni:
"Elmeséljem nektek amikor lvl28as smurfon elvertem egy csellendzseres gyereket? Azok voltak a szép idők gyerekek!"
No offense, de már 6x irod le, szerintem mindenkinek a könyökén jön ki ez a hőstett
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
-
Bowser
aktív tag
válasz tomrRRR #44436 üzenetére
Ne csak úgy fogadj
Nézd meg az előzményeket is Huni is azt mondta, úgy indultak neki, hogy nyernek elverik a TSM-et.
Pontosan az a helyzet állt fenn az IMT és a TSM meccse alatt, mint amikor mész egy meccset, szereztek nagy előnyt és "beleélitek" magatokat a győzelembe. Erre kikaptok.Az IMT megszívta, simán nyerhettek volna ha nekifeszülnek de nézd meg Hunit is greedy volt meg feedelt...
A CLG verte még el az IMT-t pedig oda nekifeszült az IMT.
Véleményem szerint a CLG fog nyerni. Hiába TSM hype, hiába Bjergsen hype (nem tudom miért) .
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest