Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
Fú ne is mondd... Igen az az inhib toporgás is annyira tipikus, így nem tudják, hogy most akkor hogyan tovább? Én szoktam átmenni másik lane-re ahol érkezik a wave, hogy akkor ott is nyissuk ki a dolgokat, dőljön a torony, lehessen inhibre rámenni. Nem értem.
Meg ez a 100% értelmetlen fightolás enemy jungleban, ahová az enemy NYILVÁN ELŐBB fog kiérni, hogy helpeljen, mint a mi csapattársaink, hiszen enemy oldalon vannak... De nem, feszítik a húrt, megy a csiki csuki mondjuk ott enemy red környékén, én meg már tökre látom, hogy az egész enemy team 5mp-en belül be fog csatlakozni, ebből jól nem lehet kijönni.
Ez a jungle harc tök oké lenne a saját oldalunkon, mert persze a saját helyünkre ne engedjük be őket, úgy hátulról rátudnak menni a lanerekre vagy bármi, onnan ki kell űzni. De enemy jungleban elkezdeni OK NÉLKÜL jampiskodni, eszem megáll... Mert egy bluet lopni vagy valami én meg meg szoktam próbálni, de ott van egy konkrét szándék, nem csak a "majd lesz valami" kedvéért vagyok ott, hanem van egy konkrét elképzelésem, hogy jó mondjuk enemy jungler elől akarom az utolsó pillanatban belopni a bluet, nem csak az hogy ott álldogálok meg csiku csukizok a semmire amíg bekerítenek.
Amúgy jó a játék, pont ez a baj, hogy én közben rettenet élvezem, szeretek buildeket teszteni, rúnákat tesztelni, ezeket élesben mások ellen kipróbálni, nekem nagyon fun ez az egész. Ezeket amiket írok is csak azért írom, mert ezek tények, ezek a dolgok történnek, amolyan pszihológiai guide-ként, nem azért mert dügöngök vagy elegem van a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest