- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
válasz
superecneB #3918 üzenetére
en nem mondtam h baj van vele, de azert nem ugyanaz mint anno volt. jo regen mikor kezdtem twitch meg supercarry volt es az egesz csapatot akore epitettek h ot eletben tartsak mig kinyirja az egesz csapatot... (a stealth nem 70% hanem 100% attackspeedet adott, az ulti nem 5 loves volt hanem 10 mp ig minden loves, a slowja 5,5 mp volt meg ilyenek).
eve nem slowolt hanem stunolt etc. es rajottek h nem fun ELLENUK jatszani. towerhug meg minden... szoval lenerfeltek oket a picsaba, mondvan h megvaltoztatjak az egesz stealth rendszert. azota pedig varunk.
superecneB: szerintem sok kicsi sokra megy, csak tribunalozzanak nyugodtan. en is kaptam par ilyen levelet, h banoltak vkit, hat amilyen gusztustalan gyokerekkel talalkoztam tribunalon, jo erzes volt
-
ko9
addikt
válasz
superecneB #3918 üzenetére
Én erről se tudtam... Milyen Malza elleni ward trükk?
A stealthről: Akkor a Vision Ward mostmár csak Ward ellen lesz jó?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple Macbook Air 2020 8/256GB dobozos
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest