Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
udyr,lee sin,rammus,shaco,ww,xin,fiddle,amumu,olaf,trundle akikre azt mondom, hogy junglerek, bar elvileg olvastam mar valahol egy leirast az osszes karakterhez jungelra, ami azt illeti karthust mar lattam is jungelban (smite nelkul!).Azt hittuk nem lepett be a jatekba es egyszercsak jott az ulti
Azt kell megtanulni, hogy milyen sorrendben menj a jungelben, figyelni, hogy hol tudnal gankelni (foleg most, hogy kicsit elcsesztek a jungelezest) wardot hasznalni..de csapat is olyan kell legyen, hogy ki tudjatok hasznalni a jungelezes elonyeit, anelkul nincs haszna.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
sasa311
veterán
Az új jungle rendszerben gyk. bárki tud jungelezni csak van aki jobban (én pl. ww-al kitakarítom a saját jungelünket HP poti nélkül...)
Pedro78:
Egyet jegyezz meg:
Sosem az a hülye, aki 0-5re feedel bot lanen, aki ward nélkül pushol mint a hülyegyerek és 1v3-be beugrik az elfeedelt ellenfél közé... Hanem valaki más. Mindegy ki, de nem ő. Laggol a szerver, béna a párja a lanen, gagyi a jungeles. De ő nem hibás.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest