Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz WinnerB0Y #26665 üzenetére
az a baj felhuzom magam a rankeden.. és ezen a szinten ha duozunk nem értik meg h bot premade hanem kipickeli az adc-t vagy a support-ot ha meg vére elindul egy meccs olyan gyenge játékosokkal vagyok h 20perc után már törölném a gamet mivel csak adc-zek igy én gyenge vagyok más lanen és a csapatunk akkor járna a legjobban h adc vagyok de ők ezt nem tudják.. mind1 majd s10nél elkezdem a rankedet
-
ígyvanferi
addikt
-
sutyesz96
őstag
válasz WinnerB0Y #26725 üzenetére
Most estem vissza silver 3-ba, és mivel egyre több feeder csapattagot kapok magam mellé mostanában, így sorra esek lefelé
Junglezok szinte mindig rankedben, engem is érdekelne nagyon végre egy jól összetett, profi csapat
Ha a silver3 nem felel meg a követelményeidnek, megértem de lehetetlen solo queue-ban rankedezni normálisan. Nincs olyan hogy ne lenne legalább 1 feeder a játék során. Persze mindig az én csapatomban.
Én sem vagyok profi közel sem, de próbálok mindig normálisan buildelni, gankelni amennyit csak lehet, és nem feedelni az enemyt.Szóval 1 jelentkeződ már van, de a silver az silver. Megértem. Noob vagyok.
szerk: bocsi a regényért
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
ClydeBeka2
őstag
-
1NST1G8R
senior tag
válasz WinnerB0Y #26764 üzenetére
Lesz@rom, Silver volt a cél, most meg az hogy ne essek vissza. Amugy egy Platinumos haver szerint is Bronze-ból a legnehezebb kijönni, de gondolom kinek hogy. Biztos itt is lesznek kikúrt noob barmok de most legalább kb. ott vagyok ahol a valós szintem is.
Fortune doesn't favor fools.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz WinnerB0Y #26770 üzenetére
Én Bronze-ban rohadtam egész S3 meg S4 idáig, ahhoz képest a félév Silver semmi. Nekem pont ma jött össze amugy vagy 7 win zsinórba, szóval ez is lutri mikor mit fogsz ki, szerintem nem lehet napszakhoz kötni, bár sokat játszom éjjel is és akkor mintha több lenne a retardált, lehet be vannak b@szva és nincs jobb dolguk mint lolozni.
@marked one94: nekem bronzban is kijutott a flamerekből meg az afkbol rendesen, és mikor huszadjára estem neki a promónak már nem tudtam nevetni a bénázásokon sem. Silverben legalább nem úgy kezdik hogy mid or troll, meg nem kell anyázni hogy normális supportot hozzanak, bronzban már az siker ha egy normális csapatot tudnak pickelni.
Fortune doesn't favor fools.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz WinnerB0Y #26784 üzenetére
Ez baromság. Az ellenfélnél is megnő az idióták aránya... sőt, még jól is jársz, mivel nálatok elvileg te fixen nem vagy az. Szóval ha úgy vesszük, akkor érdemes játszani, amikor sok a hikomat.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-
Mottie
őstag
válasz WinnerB0Y #26797 üzenetére
Remélem minden Thresh ezt csinálja ezentúl Btw minek hallgatsz az adc-re, ha hülyeséget mond?
Szerk.: Mivel a snare-t nem állítja meg egy champ, sokal jobban jársz ha dodgeolod és akkor ha az adc-t el is kapja te még mindig full HP-ról tudod segíteni. Míg ha mindketten belekerültök akkor neked is alig lesz hpd, márpedig úgy nehéz a peel.
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Kanczy
Topikgazda
válasz WinnerB0Y #26807 üzenetére
Lassan leesek silverbe... az előbb egy 1/7 Sivirem, egy 30 percnél 80 farmos Annie midem (supportolni szokott) és egy olyan 0/2-vel kezdő Lee-m volt, aki beinvadeli a 2/0 Pantheont, majd flamel, hogy a mi hibánk, hogy meghalt. Kezdek kétségbeesni
Meg kell tanuljak megint lanezni, mert ez így nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Mottie
őstag
válasz WinnerB0Y #26816 üzenetére
EUW-on nem is játszol akkor most?
Placement: 4-3... Hát nem tudom mi lesz ebből Utolsó meccs Jgl Shyvana, az ellenfélnél az összes kill Zed-en és Sivir-en volt. A wukongunk 5 percenként DC-zett, és nekem is volt, hogy 30-szor nyomtam meg az R-t mire végre sikerült elugorjak 4 ellenfél közül. Végül az elelnfél baronozott, rájukugrottunk, és bár nem sikerült elsmiteolnom, sima 5 - 0 Ace és win,
Be Victorious!
-
n a x v i L
aktív tag
-
Kanczy
Topikgazda
válasz WinnerB0Y #26848 üzenetére
"De látom nem megy mostanában neked :/"
A részemet bőven kivenném a győzelemből, de ritkán vagyok elég jó, hogy meccseket carryzzek, ez így meg kevés. De legalább mióta megértettem, hogy legalább 3 ember helyett kell jól játszani a létra megmászásához, azóta nem vagyok dühös, inkább csak elkeseredett.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz WinnerB0Y #26914 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de amit itt lenyomtál a fórumban azután nem érdemelted meg...
Engem meg rögtön feldobott Plat V-ből Plat III-ba PROMO NÉLKÜL
Felhomályositott egy srác, hogy van ilyen ha sokkal jobb ellenfelek ellen tolod, mondjuk az vicces volt, hogy olyanokkal játszok akik Diamond promoban vannak[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
zeli
aktív tag
válasz WinnerB0Y #26919 üzenetére
De attól még az akkori állítás az igaz volt. Egy meccs alapján nem fog kiderülni, hogy hova való vagy, te pedig úgy jelentetted ezt ki, hogy "megnyertem egy meccset, faszagyerek vagyok, ott a helyem", Illetve a stílusból az jött le.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz WinnerB0Y #26948 üzenetére
Én nem hiszek benne, hogy csak a csapatom a hibás, de ilyenkor nem látom, mit tehetnék még. És sajnos azt vettem észre, hogy többször van nálam ilyen
-
ClydeBeka2
őstag
-
Lokids
addikt
válasz WinnerB0Y #26960 üzenetére
Ha úgy vesszük szerencse kérdése is. Rossz szerencse esetén, te játszhatsz akármilyen jól, ha a társaid veszítenek, te is fogsz.
Példa erre egy tegnapi meccs. toppon buktuk, de csak éppehogy. Mide a mienk volt. Boton meg az adc useless volt. Csinálhattam akármit, berohant és meghalt. Jungle rengarunk 20-4-benmeg gyk 1 ütéssel ölte majdnem az ellen tankot is, de végül elbuktuk, mert adc nélkül nem lehet nyerni...
Persze ha szerencsés vagy és az ilyen playereket többször kapod magad ellen, mint mellé...[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest