Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz Beni97 #42019 üzenetére
Csak ha kifut moged a bewardolt bokrodbol,akkor mar mindegy,hogy latod-e
Egyebkent az,hogy nincs igazan hasznalhatatlan meg egy ekkora poolban nagyon durva.
Szerintem oriasi huzas volt toluk Greg street leigazolasa.
Az erkezese elott voltak gondok a klienssel,es sok imbalanced/useless champ volt,de az utobbi idoben olyan profizmust mutatatnak,amivel en meg nem nagyon talalkoztam sehol
Pl ez a champ rework ha volt is mar mashol,ennyire komolyan sehol nem vettek.
Olyan Katinkas hozzallas : nem eleg,hogy mi vagyunk a legjobbak,folyamatosan meg kell ujulni,kulonben pillanatok alatt eljar felettunk az ido.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
FoLey-v
addikt
válasz Beni97 #42019 üzenetére
Igen bokorban kempelt és arra várt,hogy egy smite-t toljon el és ezt eltolta utána kis hp-m is volt leölt.
Amit kérdeznék,hogy szeretnék venni második jungler main hőst ezen a kettőn variálik Evelynn és Shaco,melyiket ajánlotok?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Beni97
őstag
válasz Beni97 #42032 üzenetére
Az a gond, hogy hamar túl akarok lenni rajta. Tavaly a 10 besorolóból 0 winem volt és b4-be dobott(voltam b5-be is). Eljutottam s3-ig és most vagyok s4. Vannak haverjeim akikkel tudnék menni(főleg most az új rendszerben 5en is akár, ha jól tudom), ezzel Viszont az a baj,hogy vannak akikkel nem szívesen játszok mert folyamatosan sírnak ha nem úgy vannak a dolgok ahogy akarják, ők a bénábbak, és vannak a jobbak őket Viszont én húznám le. Ez volt előző seasenben is mert miattam lett bronzos egyik haverom.
Igazából én már holnap le tudnám az egészet, csak ha vesztek akkor az csökkenti a hangulatomat és nem tudnék annyira úgy állni hozzá, hogy nyerek.
Szurkoljatok hogy legalább öt meccset nyerjekBocsi, ha valami zavaros telóról írtam
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
RangerFox
veterán
válasz Beni97 #42106 üzenetére
Sehogy. Kicsit erős túlzás persze, de suppnak is 3 fajta oldalt lehet csinálni (Enchanter, tank, bully), egyikbe se illik bele az amiket felsoroltál, jungleba annyi hogy a sárgák armort adjanak, ez nagyban segít az életben maradáshoz, de a champtől függően jungleba is lehet sok oldalt csinálni. Topra is champtől függ hogy milyen rúnával viszed. Azt tanácsolom ne sajnáld az ipt, különösen rúnára ne, sok ipd lesz, ha eleget játszol. Ezt a videót ajánlom, nagyjából oké oldalakat csinált, csemegézz, mire van szükséged, aztán mérlegelj hogy milyen oldalakat akarsz csinálni.
-
RangerFox
veterán
válasz Beni97 #42108 üzenetére
Az a táblázat ugyanaz, de a videóban sok plusz infót elmond, ami talán jól jöhet. Ez esetben vagy veszel másik rúnalapot vagy csinálsz egy tankot ami jó tank tophoz meg suppnak, csinálsz egy standard apt (az úgy kb használható ap bully suppnak, miden meg akár jungleban is), standard ad a topos ad assassinokhoz, az ad junglehez meg, és egy atck speedeset adcnek.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Beni97 #42155 üzenetére
Na igen, erről nem is beszélve
Én most nem is merem lejátszani a placementjeim, minimális időt töltök a játékkal. Majd ha kicsit komolyabban visszatérek, talán akkor
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42168 üzenetére
Pont ahogy mondod, smart casttal. Be van kapcsolva a quick cast és a smart cast is, így ha röviden nyomja akkor az egér irányába v helyére nyomja a skillt, ha pedig hosszan nyomja le a skill gombját akkor tud vele célozni, mint ha ki lenne kapcsolva a quick cast.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42174 üzenetére
Normal castnál mutatja a hatóköröket és kattintanod kell a spell használatához. Quck cast amikor lenyomod a gombot és egyből használja a hősöd a spellt, nem kell kattintani. Itt nem látsz semmi hatósugarat. Smartcast az kiegészíti a quck castot, hogy tudd használni Normal cast és Quick cast ként is. Nem shiftezni kell hanem ha jól emlékszem csak a spell gombját nyomod le hosszan. A shiftes dolog meg a hotkeyeknél állithato, be tudsz állítani billentyű kombinációt a spell szintnövelésére amit a profik sokat használnak okkal, be tudsz állítani self castot is hogy pl morgana shieldet vagy kayle ultit egyből magadra tedd, ne kelljen az egérrel célozgatni meg kattintgatni.
[ Szerkesztve ]
-
yabba
aktív tag
válasz Beni97 #42168 üzenetére
Ezt úgy lehet, hogy ki kell választani (angol nyelvűben) a "Replace Quick Cast with Quick Cast With Indicator in the quickbind UI" checkbox-ot. Amint elindul a játék, ESC és az options-ben a legalján.
Ennek az a hatása, hogy továbbra is quick cast-on vagy, de nem a gomb lenyomásakor, hanem a felengedésekor aktiválódik a spell. Pl. azt is meglehet, hogy lenyomod a gombot, de aztán mégsem akarod ellőni a spell-t, akkor csak kattintasz valahova és a képesség nem aktiválódik.
-
yabba
aktív tag
válasz Beni97 #42275 üzenetére
Veigar ellen nem jobb a Banshee a spell shield miatt, mint a Zhonya? Amúgy látom, hogy volt Abyssal, ami ad MR-t...
Az ilyen csapattársakra meg mute, azt úgyis tudod/érzed, hogy miben/mikor hibázol. Az meg hogy mondogatják, hogy riportoljanak téged, szerintem nem sokat számít. Főleg nem feed miatt. -
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42275 üzenetére
Egyből segítséget hívtál. Továbbra is csak azt tudom mondani hogy magadban keresd a megoldást, ne a társaidban.
Minden hősnek van gyengéje meg erőssége. Ha ismered a hőst akkor tudsz ellene stratégiát csinálni. Néhány barátom pickel úgy hogy neten rákeres xy-t melyik hős countereli. Nem hős countereket kéne nézni neten hanem stratégiát mert az sokkal fontosabb. Veigar erőssége hogy ha felstackeli a Qval az APját akkor könnyen oneshotolni tud embereket, nem is kell sok offenzív cuccot vennie. A gyengéje az early gameje mert idő amíg felstackeli az APját és amíg nincs APje addig semmit nem sebez, illetve hogy nagyon papir, egyetlen CC védi aminek nagy a CDje és bizonyos képességekkel nagyon könnyen ki lehet kerülni, egy csomó hős ki tud ugrani a köréből, továbbá az ultija az enemy APja alapján is sebez így AD hősök előnybe vannak ellene. Ez alapján vagy egy long range hőst pickelnék ellene, vagy AD-t, vagy olyat ami ki tud ugrani a veigar körből, vagy ezek kombinációját. Lanen pedig úgy tudod elverni ha folyton tradeket forceolsz vele már lvl1töl, mert így vagy visszatradel és nem tudja a Qját stackelni, vagy nem tradel vissza és stackeli a Qt de akkor meg haza kell mennie majd sokszor mert hazaküldöd. Utolsó meccsemen enemy Veigar semmit nem ért mert a fentebb leírt stratégiával nem hagytam stackelni. Egy nagy CDs CCje volt azt leszámítva 5v4 volt a meccs annyit ért.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42283 üzenetére
Zednek pirosba és nagyba AD, sárgába és kékbe ahogy előttem írták ellenféltől függően: AP ellen sárgába flat HP kékbe magic resist, AD ellen sárgába armor, kékbe amit jónak látsz (flat cdr, skálázódó cdr, AS vagy Armor, esetleg skálázódó MR). Ha van elég runalapod érdemes csinálni egy ..vs AD és egy ..vs AP lapot.
-
-
whitezo88
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42374 üzenetére
Attól függ mennyire dob vissza. Viszont Gold 1-ig a promókat 1 winnel kezded ha már jártál abban a promóban Annie-nek sztem érdemes még a frost queen's claim "supp" cuccot megvenni, csak utolsó patchben nerfelték az aktivja CD-jét ugyhogy mostmár nem lehet ugy szinte ész nélkül nyomkdni, akkor érdemes használni ha kész vagy engagelni és frost queen's claimmel kezdesz. Vagy ha nagyon nagyon fontos felderiteni hogy hol van az enemy a közelben.
Amugy az ilyen meccset champ selectben nyugodtan dodgeold ki, napi első dodge az csak -3LP és sok kellemetlenségtől megkiméled magad, arról nem is beszélve hogy mennyi LP-t megspórolsz: átlag 20 LP-vel számolva 4W = 80 LP. W-W-L-W: négy meccsből hármat nyertél: 20+20-20+20 = 40 LP. Vagyis 4ből 3at nyertél, de felennyi LP-n vagy. Ha azt a trollkodós meccset kidodgeolod akkor W-W-D-W = 20+20-3+20= 57LP kb. Egy fokkal jobb mint a 40LP, és igy MMR-t se vesztesz, vagyis kövi winre ugyanolyan "sok" LP-t kapsz majd, sőt ha nagyon jó az MMR-ed akkor promókat lehet ugrani. Engem pl Silver 3 promóból Silver 1-be tett tavaly mert elég jó MMR-em volt. De team rankedben meg Bronz 2ből ugortunk Silver 5be.
Nyilván promóban nem érdemes dodgeolni mert az X-nek számit. Meg a második dodgeodnál már kemény LP pontokat vesztel szóval napi 1nél többet sem érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42378 üzenetére
Leave-t meg dodge-ot ne keverjük Leave mikor egy már elkezdödött mérközésből lépsz, dodge mikor még a meccs kezdete előtt kilépsz a champ selectből. Egészen más a kettő. Én dodge-ról beszéltem. A várakozási idő büntetés a rendszeres leave és dodge-okból jön, de a mondandóm lényege az volt hogy néha napján egy dodge belefér, abból nem kapsz még büntetést szerintem. (meg mások játékát sem b..szod el, csak megint kell várniuk egy kicsit mire champ selectbe kerülnek. De ha ezzel 9 embert megkimélsz egy trolltól, akkor azt hiszem a társadalomnak nettó gyereség )
A kezdő gyürü supportnak akkor lehet racionális, ha:
A) megosztja a farmot a carry-vel. Ha megbeszélik előre és mindenki happy akkor müködik, nyilván premadeknél ez nem gond, de ha nem vagytok premadebe és nem beszélitek meg akkor ADC berage-elhet, valamennyire jogosan. Azért lehet jó választás ha megosztjátok a farmot, mert ha farmolsz a supporttal, akkor a kék AP-s support cucc passzivját a a last hit deaktiválja amugy is, továbbá a gyürüböl manát töltesz vissza last hitnél.
B) egy early all-int akarnak tolni. Erre megint jobb a gyürü mert jobb statokat ad egy all-inhez mint a kék AP-s support cucc.
Volt hogy én is Lux supporttal gyürüvel kezdtem és ezek nem álltak fent, egyszerüen azért mert nem akartam support cuccot sem épiteni amig nem volt ilyen erős a frost queen's claim, jobbnak látttam egy standard AP carry buildet. Ahogy OP lett a Frost Queen's Claim, elkezdtem a kék AP support cuccot venni mert nagyon erős volt a frost queen's claim. Most viszont nerfeltek rajta, kevesebb manaregen és nagyobb CD, az AP stackelős gyürün (The Dark Seal) meg buffoltak, 50 gold-al olcsóbb ha jól emlékszem, igy 3 potit tudsz mellé venni. Régebben is volt hogy azzal kezdtem mert assistokból meg killekből felstackeltem az AP-met. Mivel a frost qc-t nerfelték ezt a gyürüt meg buffolták igy megint előveszem szerintem.
A legtöbben szerintem egyszerüen azért kezdenek supportnak gyürüvel mert carry-t akarnak huzni.
Igazából a farm megosztás low elon müködik valamilyen szinten mindenféle megbeszélés meg kiakadás nélkül is, mert sokszor van hogy otthagyják a farmot, akkor megyek szépen leszedem.
Érdekes amugy erről az jutott eszembe hogy junglerként ha épp szabad a lane és jön visszafele a társam, álalában egy előnyös pozicioban freezelem neki a lane-t és ezzel farmot mentek meg neki a torony elől, de van hogy 1000-el pingelnek nekem hogy huzzak onnan, amikor épp neki segitek. Vicces.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42380 üzenetére
Hasonlo ok, early all-inhez jobb statokat adnak, és/vagy nem akarnak support cuccot építeni. Mondjuk a tankos support cucc pont az amiből szerintem mindig érdemes az első kettő szintet megvenni, nagyon jó a healje meg jó kis gold income akkor is ha ott van melletted társad és nem akarod elvinni a farmot előle. Ha roamolni megyek akkor is ugyanúgy el tudom majd vinni a stackeket.
Ezeket amúgy butaságnak tartom, nem éri meg a rubintkristály vagy a vért, egyszerűen nagyon erős az a heal lanen amit a tankos support cucc ad, gyógyítani tudod az ADCt is, plusz jó gold income úgy hogy a farmot se veszed el a csapattársaidtol.
Érdekes amúgy keleti bajnokságokat nézve nagyon népszerű lett a boots of swiftness, 10böl 8 hősnek azt veszik, elég hamar. Jó ár-érték arányban, a tenacity cipő ugye nagy nerfet kapott így már jóval gyengébb mint volt, ráadásul csökkenő ütemben skálázódik a tenacity mondjuk cipőből meg masteryböl, nem egyszerűen összeadódik hanem kevesebb lesz mint ha összeadnád (neten van pontos képlet). Plusz előnye a swiftnessnek a mobi bootsal szemben hogy TFben nem lassulsz be, mert ha többiek bármi mást fejlesztenek cipőben, mint mobi, és te mobit, akkor TF előtt gyorsabb leszel de a TFben meg mindenkinél lassabb. Próbálgatom majd én is a swiftnesset, bár Leona suppon kifejezetten szeretem a mobi cipőt, és nem vettem észre a hátrányát TFekben,.bár az is igaz hogy szinte mindig megy dead mans plate mellé, illetve late gameben amúgy is kukázom a mobi cipő.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42399 üzenetére
Én is nézegettem PBE-n hogy müködik, annyival egésziteném ezt ki hogy Legacy, Legendary, és Ultimate skineket is fel lehet oldani majd igy ingyen Limitált Skineket viszont nem (pl Championship Riven).
Illetve az nem tiszta nekem hogy cosmetic és champion shards-okat hogy fogsz tudni szereni?
Az oké hogy nyitsz egy ládát, kapsz egy skint amit aktiválhatsz 7 napra, vagy cosmetic essencre töröd, vagy cosmetic essence-vel örökre megszerzed, de mivel csak havi 4 ládát nyithatsz, ezért ha csak törésből tudsz szereni ilyen essence-ket, akkor igen lassan fog haladni a kivánt dolgok feloldása :\ Ha ez az eset akkor lehet jobban jár az ember ha re-roll-olja a kapott dolgokat mert akkor kap egy örök cuccot, azért havi 4 random champnek is örülnének szerintem sokan, főleg akinek még nincs sők hőse.
Ezt figyelembe véve akinek még nincs sok hőse, én az olcsóbb hősökre koncentrálnék, megvenném az 1350 IP-s hösökig mindet, vagyis a legolcsóbb hősöket, mert ha úgy müködne a rendszer ahogy az most néz ki, akkor igy a havi 4 ingyen hös amit szerezhetsz az mind 3150 IP vagy drágább hös lesz
Előző szezonban nem emlékszem milyen alkalomból, de kaptunk egy random hőst ingyen, előre be volt jelentve hogy kapni fogunk ugyhogy én előtte megvettem IP-re a hiányzó 450-es meg 1350-es hösöket, nehogy egy 450-es Ashe-t kapjak már Igy viszont a legolcsóbb hős amit kaphattam az 3150 IP-s, végül kaptam egy 4800 IP-s talont ingyen
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42402 üzenetére
Hivatalos Q&A-ból kiderült hogy lehet majd RP-ért venni ládákat meg kulcsokat, a ládákon viszont napi limit lesz hogy mennyit vehetsz. Azt is elárulták hogy minden ládában lesz ugye shard (ez hős vagy skin, amit essence-el örökké tehetsz, vagy ha aktiválod a shard-ot akkor megkapod átmenetileg, 7 napra - ezt a többieknek irom hogy értség miről beszélünk - ), és néha lesz mellette essence, de nem mindig. Azt is tudjuk hogy megfontolták hogy IP-re lehessen venni ládát, de eleinte nem lesz ez az opció elérhető. Ez azért lenne jó mert igy gyakorlatilag IP-ért tudnánk venni Skineket
Viszont az elfejeltettem az előbb emliteni hogy a re-roll sem olyan fenékig tejfel azért és alapból nem lesz abból sem havi 4 hős, mivel egy reroll-hoz 3 darab shard kell, vagyis minimum 3 ládanyitás Viszont amit kapsz re-rollba azt megkapod örökre.
Szomoru hir hogy ha már megvan valami, azt megkaphatod shard-ba. Megvan már mondjuk Garen, attól lehet kapsz majd Garen shard-ot. A shardot esszenciára törheted vagy re-rollolhatod, a re-rollolt dolog viszont tuti olyan lesz ami még nincs meg neked. -> akiknek már megvan minden hős, az új hösöket igy kvázi ingyen be tudják szerezni. Több IP marad a névváltoztatgatásra Dolgoznak valami megoldáson hogy a champion shardokat az is tudja valamilyen módon hasznositani, akinek minden hős megvan már.
Azt is tudni lehet hogy lesz majd olyan limitált skin amit csak a craft rendszeren keresztül lehet beszerezni.
Fontos még hogy szezonális lesz a ládaszerzés, egy adott hőssel egy szezonban egy ládát tudsz szerezni.
Az is kiderült a QA-ból hogy szeretnék megoldani a dolgot idén, hogy a régi játékosok már nem tudják mire költeni az IP-jüket, akiknek minden hős, minden rúna stb megvan.
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42406 üzenetére
Nem tudom pontosan, a mastery-s QA-ban szerintem benne van részletesen de most nincs időm kikeresni. Szerintem függ a KDA-tól, a farmodtól, mennyi objektivet vittél el, a kill participation-től, meg talán a wardok számától. Volt már jópár S-es meccsem, de sose figyltem pontosan miben alkottam kirívót.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Beni97 #42406 üzenetére
az is szamit,hany killnel vagy ott.
hegy 8-0-1 stat meg kozepes farmmal is S, ha 10-ra nyertek.
ha 30-20-ra,akkor viszont mar csak A lesz,mert a killek ketharmadanal nem voltal ott.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Geri8
tag
válasz Beni97 #42415 üzenetére
Tegnap volt szerencsém Jhin ellen játszani, bot-on Sonával volt, egyikük sem volt kiemelkedő játékos, mondjuk mi sem.
Jinxel és én Braummal nevetve tudtuk kerülni a W lövéseit, az E csapdákat meg szedtem folyamatosan.
Ultival sem volt kikerülési gondjuk a többieknek, braumon meg nem vettem észre a hatalmas sebzését.
Egyedül a Q gránát képessége ami pofátlanul eszi a hp-t távolról és last hit közben nehéz rá figyelnie az adc-nek, azt kell még megtanulnom, h rám pattanjon, ne rá.
Elsőre olyan karakternek tűnik mint Gankplank, platinum fölött van értelme bannolni, alatta meg nem lesz jó kezekben, hogy kellőképpen kihasználják.[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42452 üzenetére
Farmnál olyan szempontból számit az AA animáció hogy fontos ismerned és jól alkalmaznod a jó lasthithez, főleg ha nem adc-t, AD assasint vagy offtankot húzol, mert akkor nem sok ADt raksz valoszonüleg. Dotaban mégfontosabb volt a deny mechanizmus miatt, de azért lolban is eléggé fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest