- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
FoLey-v #51832 üzenetére
Már régóta kiszivárgott, hogy jön és legendary lesz "csak". Szerencsére eszébe jutott a riot-nak is az, ami sokan másoknak is, hogy ciki lenne, ha egy sima legendary jobban nézne ki mint egy ultimate. Szóval Pulsfire Ezreal is kap egy kis vizuális és hang update-et. Mondjuk én a cait skintől nem dobtam hanyat magam, ennél kicsit többet reméltem (megint inkább a recall, tánc és egyéb gesztusok az igazán jópofák). 4-6 hónap múlva talán 1350-ért.
A kiszivárgott skinek közül emellett Dark Star Orianna-t vártam, aki szintén nem ragadott meg eléggé, szóval ő is szerintem majd korai akcióban lesz begyűjtve. Ezek után még SG Syndra-ban reménykedem, bár tőle féltem a legjobban eddig is, hogyan fog neki állni ez a tematika.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple Macbook Air 2020 8/256GB dobozos
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest