Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Így is legtöbb új karakter össze-vissza dash-ol, most meg ez is.
De nem gondolod, hogy azért kellett nekik ilyen képességeket adni, mert a point and click movement fogyatékossága ezt megkívánta? Én úgy látom, hogy a wasd ebben is segíthet majd, mivel az alap mozgáskultúra kifinomultabb, dinamikusabb lesz, a riot sem lesz rákényszerülve arra, hogy minden hősnek dash képességeket adjon a jövőben. Én biztos vagyok benne, hogy ez azt hozza majd magával, hogy a képesség alapú mozgások korlátozottabbak lesznek.soha nem éreztem azt, miért nem wasd alapon működik.
Persze mert elfogadtad, hogy ez ilyen. Nyilván ha fel sem merül, hogy lehet másképpen is, akkor az ember abból főz amit elé raknak. Most, hogy lesz alternatíva, itt ütközik majd ki az, hogy mennyire másképpen is lehet ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Filmvilág
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gitáros topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest