- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
grimm2015 #63556 üzenetére
"- Szar a csapatod MINDIG"
Ilyet írtam volna? Nem emlékszem ilyenre, idézd kérlek. Tudtommal azt írtam, hogy többször előfordul olyan játékos, aki nem vesz tudomást a drake, baron és hasonló objektívekről.
"Az a baj, hogy te elhiszed azt, hogy 0/13/17 nyertél meccset, és az miattad volt@
Ilyet se írtam. A csapat miatt van, hiszen erről beszélek már hozzászólásokon keresztül, hogy nem az egyéni teljesítmény számít ebben a játékban, hanem együtt a csapaté, mert csapatjáték
Néha azt érzem, hogy nem olvasol figyelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest