Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokuskerek01
csendes tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy TV2000 XP GLOBAL tvkártyát. Feltelepítettem, a kép jó, de nincs hang. Mi lehet az oka?
-
törölt tag
válasz mokuskerek01 #3452 üzenetére
Nem kötötted össze a hangkártyával. Mellékelik hozzá a kábelt.
Esetleg nincs jól beállítva a PVR2-ben a hang rész.
[ Szerkesztve ]
-
k_petya
tag
Én vagyok figyelmetlen vagy tényleg nincs driver szekcio az lhsite.hu-n?
-
Bazsy
aktív tag
Sziasztok. A következő a gondom.
A vista nem nyomja ki az aerot mikor indul a PVR2, és 60% proci használat van, mert gondolom ezerrel rendereli 3Dben a pvr2 képét is...
Hol lehetne beállítani, hogy a PVRnél automatikusan kapcsoljon ki?
Vista 64em van.
Bazsy
-
LGA 911
tag
sziasztok!
még a nyáron volt az a bajom hogy x64-es vista alatt nem volt hangja az x-fi xtreme audio és a leadtek tv2000 global párosításnak
a problémát nem tudtam megoldani gyanakodtam minden szoftverre amire lehetett de sehogy sem ment
most lecseréltem az xtreme audio-t xtreme music-ra és tökéletesen megy majdnem minden
úgyhogy nem a tuner és nem is a k-lite codec volt a hibás hanem a hangkarivan még egy furcsaság ami végülis nem zavar csak érdekel hogy a pvr2 hangerőszabályzója mért nem működik
akárhova tolom 0-tól 100-ig a hangerő nem változik
én megnéztem a console launcherben a leadtek program nem az aux hangerejéhez van szinkronizálva hanem a felvételhez és azt változtatja én végülis tudom a hangerőt változtatni ha a creative progiban húzgálom az aux hangerejéta másik már komolyabb bajom hogy nem tudom a falból kijövő rádiójelet bedugni a kártyába
sajnos a hozzá adott antenna nekem nemjó mert nagyon sok kábel mellett tudom csak futtatni és rengeteg zajt összeszed
a falban van egy tv és egy rádió csatlakozó a rádió pont ellenkezője a tv-nek
viszont a kártyába rca megy be
találnom kéne egy megoldást hogy tudjak rádiót hallgatniha van ötletetek szívesen veszem
köszi! -
Bazsy
aktív tag
válasz #65675776 #3461 üzenetére
Winfast oldaláról letölthető legujabb PVR2t használom.
Én ugy tudom, hogy az aeronak az a lényege h az egész asztalt 3Dben rendereli, ezért gondoltam, hogy a videojelet is megpróbálja és azért öli le a procit...
Ha kikapcsolom az Aerot, akkor a szokásos nevetséges 7-8% proci használaton marad...Egyébként megy szépen Aeroval is csak nem akarom Paksot a gépem után kötni
Bazsy
-
FarkasAtis
csendes tag
Segitsetek pls. nemtalálom hova dugjam a hang kábelt
Integrált Realtek hd audio hangkártyám van és van képem is meg midnen csak náj hang -
bpityusz
csendes tag
Hali!
Nem tud valaki egy olyan "plugin"-féleséget, ha egy csatornára váltok, akkor kiírja az aktuális műsort címét? Olyan EPG féle, csak pl. netről, vagy txt-ből.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem lehet, hogy Overlay-re van állítva a megjelenítő? MErt akkor annyival áthidalhatod a problémát, hogy átállítod VMR(9)-re (PVR2 beállítások 3. lapján bal felül).
Az Aero pedig nem 3D (csak egy-két effekt), hanem használja a GPU-t.
LGA 911: Amíg Creative termékekkel próbálkozol garantált a szopás.
[ Szerkesztve ]
-
Vadafak
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Leadtek Winfast TV2000 XP Globalt nagy nehezen sikerült hangot is rtakni a kép mellé. De a PIPet nem tudom használni, bárhogy nyomkodom nem jön be semmi.
Mi lehet az oka? -
törölt tag
válasz Vadafak #3469 üzenetére
Az, hogy nem olvastál vissza. PiP csak felvett, vagy megnyitott videoval van. Ha egyszerre két csatornát akarsz nézni, akor két tunert kell venned.
Még mielőtt félretájékoztatást vagy átbaszást emlegetnél: eme információ fent van a Leadtek oldalán és ha minden igaz a kártya dobozán is. De a kézikönyvben biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
Vadafak
tag
válasz #65675776 #3470 üzenetére
deszarrr, akkor magyarul lófaszt se ér.
azt hittem ez úgy működik mint a tvnél pip van ráítrva és tudja is azt, utasításba nem volt iylen hogy 2 tuner kéne hozzá az tuti mert 3szor végigolvastam.
no mind1 nem halok bele, cska jó lett volna, mind1 marad a kapcsolgatás.
köszi a gyors választ!
jóéjt pá -
p.black
csendes tag
Hello!
olyan bajom van h adott egy tv2000 xp global kártya valamint egy vista 64bit sp1.
Elindítom a pvr2-t és amint elkezd keresni csatornát befagy a gép, olyan szinten h csak a kikapcs/bekapcs segít neki. Olvastam olyat h a többmagos prociknál megoldás lehet h egy maghoz állítom az affinitást de nekem nem oldotta meg a problémát.
Másik gépben is hasonlót műveltEsetleg van valami ötleted rá? vagy mehet a kukába a kártya?
3dterv.hu ---- Fotorealisztikus belsőépítészeti látványtervezés
-
p.black
csendes tag
-
p.black
csendes tag
Jah és a poén az egészben hogy ezen a gépen ugyanezzel a vinfos telepítéssel kb 3 héttel ezelőttig gond nélkül ment. szóval nemtudom mibaja. Gondolkoztam h veszek inkább külső tunert ami közvetlenül a monitorra csatlakozik de az a gond h 2 monitorom van és így nem tudnám áthuzogatni az ablakot a másikra:S
azért vettem leadteket mert azzal nem szokott gond lenni3dterv.hu ---- Fotorealisztikus belsőépítészeti látványtervezés
-
bzoley
veterán
válasz p.black #3474 üzenetére
Nem rég én is belefutottam egy ilyen jelenségbe. Egy ezer éves, agyonhasznált XP-vel magáldott laptopra telepítettem. Overlay módban ugyanez fogadott. Átállítva VMR-re már ment. Szerintem takarítsd ki a rendszert, esetleg vga driver körül lehetnek gondok, vag telepítsd az egész OS-t újra. De előbb próbáld meg a PVR2-ben a megjelenítést átállítani.
-
Bazsy
aktív tag
Sziasztok,
Problémám továbbra is hogy a PVR2 vista 64en folyton 50% os cpu-t eszik. Közben a kép folyamatos és működik minden, de nem szeretem hogy emiatt zabálja az áramot...
Mitől lehet?
Legujabb vista 64 driver, legujabb PVR
Bazsy
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Olyan bajom van, hogy van egy 2000xp deluxem, és kép van, de hang nincsen... hogyan kell beállítani vagy mit csináljak, h jó legyen a hang?? A konfigom az adatlapon ha ez segít
-
-
Balee22
csendes tag
Helló,
Nemrég vettem egy új gépet, a tuneremet az előző gépemből beraktam az újba, XP2000Expert, semmi hibája nem volt, de pár napja tuningoltam a gépet és ha TV-zek kb 5-10 perc után megáll a kép, a hang megy tovább. Ha kilépek, és újra belépek a PVR2-be akkor megint megy 5-10 percig. Már addig eljutottam, hogy már nem lépek ki, hanem videómódot váltok (VRC, S-Video, Tuner) és megint megy a kép...
A gép amúgy primestabil, semmi más probléma nem szokott előfordulni.
Volt már valakinek ilyen gondja? Ha igen, akkor meg tudná valaki mondani hogy mi a megoldás? Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
DJ.Gróf
aktív tag
Tud valaki esetleg valami módolt drivert,amivel életre lehet kelteni 64bites vistán a Tv2000Xp kártyát? Köszönöm!
-
ZSOOLT2
tag
Hello, egy nagy kérdésem lenne: használható ez a kártya, ha csak egy szobaantennát kötök hozzá?
-
DDesign
csendes tag
Sziasztok!!!
Nagyon fontos lenne.
Vettem egy ilyen karit, minden tökéletes rajta, müxik minden, egy nem vis nem értem h mi a baj...
Bekapcsolom a webcamot, és a tv képe jön rajta be.
Ilyenkor mit lehet csinálni??!!mi a teendő?Köszi előre is, naon fontos! sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest