Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Hé-hé-hééé! Álljunk már meg! Az alaplapod tele van olyan pontokkal, amik közül ha kettőt összezársz, azonnal elfüstöl a géped. Az alufólia elméletileg jó megoldás, de csak akkor, ha kívülről, oldalról mindenütt el tudod takarni papírral/műanyaggal/akármivel, nehogy nem kívánt kontaktot teremtsen.
Mindegyik belső tunernél van ilyen vételi hiba, a kábelen érkező jel erősségétől függ, mennyire jön ez ki. Én azt javaslom, hogy gyenge vételnél engedd át a jelet egy videón, az felerősíti. Ja, és használd a tunered RCA (kompozit) bemenetét a koax csatlakozó helyett, másik minőségi kategória...
A belinkelt képeken egyébként némi deinterlacing hiba is van. Piszkáld meg a beállításokat, valahol van egy bekapcsolható deinterlacing funkció, ami ezt a hullámosságot összemossa/eltünteti. A legjobb ilyen szűrő a legjobb TV-néző progiban van, a Dscalerben. Bővebben: link ingyenes, próbáld ki, bár nem tudom, hogy a kártyádat ismeri-e.
Z.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest