Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
ddt99
tag
Naaa!!
A minőség az minőség...
Amúgy szándékosan nem tömörítettem kisebbre, hogy minél jobban látszódjon, mi a probléma.
Annyi fejlemény van közben, hogy a hétvégén vettem egy új Chieftec tápot, ami már rég aktuális volt. A 12 volt most már biztosan 12 Volt, viszont van egy olyan, hogy -12 Volt, és az -11,7 és -11,9 között ingázik. Nem értek ugyan az elektromos részhez, de szerintem ez tűréshatáson belül van, nem?
Vettem egy Zalman hűtőt is is a procira (bár megvettem volna már korábban, nagyon korrekt az a cucc), viszont az interferencia továbbra is megvan. Vagyis már csak 1 olyan ventillátor maradt, amit még sosem húztam le, és esetleg okozhatja: az alaplapi (Abit NF7), de akkor most megnézem ezt is.
BTW van valami jó házilagos módszer a tuner árnyékolására, ha mégsem a venti? Építsek neki Faraday kalitkát? -
ddt99
tag
Szia Simonzé,
ha már ilyen kedvesen felajánlottad a segítséged...Nálam minden rendesen működik, a képminőség is kiváló, leszámítva egyetlen interferenciát, ami változó erősségben, de minden csatornán látható. Feltettem róla egy 4 megás avit ide Bővebben: link, amint épp a legrosszabb arcát mutatja (az avi természetesen már tömörített, ne következtessen belőle senki belőle képminőségre).
Az elektromos dolgokhoz sajnos elég homály vagyok, de amit emberileg ki lehetett próbálni, azt majdnem mind megtettem, eredmény nélkül.
Amivel próbálkoztam már:
- isolátor,
- konnektorok dugdosása különböző aljzatokba,
- UPS,
- különböző slotok a kártyának,
- másik antennajel (bár itt meg kell jegyezni, hogy az enyémhez hasonlóan az is UPC volt),
- jel keresztülvezetése videón (talán egy árnyalatnyival gyengébb a zavar, de maga a jel is),
- a videókártyám Svideo-out-jának összekötése a tv-kártya Svideo-in-jével (értékelhetetlen, mert túl gyenge minőségű a kép)
Ami még lehetőségként maradt és nem próbáltam:
- a táp zavar be valahogy,
- mégiscsak a bejövő jellel van a gond, esetleg a chello és a kábeltévé zavarja egymást (ami ha jól tudom, elvben nem igaz).
Van ötleted? Esetleg többiek?
Kösz,
ddt -
bbking
aktív tag
Ha nem tévedek akkor ezzel a megoldással az a baj, hogy ha scart kábellel kötöm össze a TV kait a videoval akkor azt úgy fogje venni, mint pl ha kamerát dugtam volna bele, tehát nem ő hangolja a csatikat, hanem a video jele csak szimplán belemegy a TV kariba, tehát összesítve a videónak mennie kell és azon kell kapcsolgatnom, ha TVből akarok felvenni vagy TVt nézni... Én így értelmezem... Vagy?
Aktív témák
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest