Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ddt99
tag
Szia Simonzé,
ha már ilyen kedvesen felajánlottad a segítséged...Nálam minden rendesen működik, a képminőség is kiváló, leszámítva egyetlen interferenciát, ami változó erősségben, de minden csatornán látható. Feltettem róla egy 4 megás avit ide Bővebben: link, amint épp a legrosszabb arcát mutatja (az avi természetesen már tömörített, ne következtessen belőle senki belőle képminőségre).
Az elektromos dolgokhoz sajnos elég homály vagyok, de amit emberileg ki lehetett próbálni, azt majdnem mind megtettem, eredmény nélkül.
Amivel próbálkoztam már:
- isolátor,
- konnektorok dugdosása különböző aljzatokba,
- UPS,
- különböző slotok a kártyának,
- másik antennajel (bár itt meg kell jegyezni, hogy az enyémhez hasonlóan az is UPC volt),
- jel keresztülvezetése videón (talán egy árnyalatnyival gyengébb a zavar, de maga a jel is),
- a videókártyám Svideo-out-jának összekötése a tv-kártya Svideo-in-jével (értékelhetetlen, mert túl gyenge minőségű a kép)
Ami még lehetőségként maradt és nem próbáltam:
- a táp zavar be valahogy,
- mégiscsak a bejövő jellel van a gond, esetleg a chello és a kábeltévé zavarja egymást (ami ha jól tudom, elvben nem igaz).
Van ötleted? Esetleg többiek?
Kösz,
ddt
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen egeret válasszak?
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest