Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
ddt99
tag
Szia Simonzé,
ha már ilyen kedvesen felajánlottad a segítséged...
Nálam minden rendesen működik, a képminőség is kiváló, leszámítva egyetlen interferenciát, ami változó erősségben, de minden csatornán látható. Feltettem róla egy 4 megás avit ide Bővebben: link, amint épp a legrosszabb arcát mutatja (az avi természetesen már tömörített, ne következtessen belőle senki belőle képminőségre).
Az elektromos dolgokhoz sajnos elég homály vagyok, de amit emberileg ki lehetett próbálni, azt majdnem mind megtettem, eredmény nélkül.
Amivel próbálkoztam már:
- isolátor,
- konnektorok dugdosása különböző aljzatokba,
- UPS,
- különböző slotok a kártyának,
- másik antennajel (bár itt meg kell jegyezni, hogy az enyémhez hasonlóan az is UPC volt),
- jel keresztülvezetése videón (talán egy árnyalatnyival gyengébb a zavar, de maga a jel is),
- a videókártyám Svideo-out-jának összekötése a tv-kártya Svideo-in-jével (értékelhetetlen, mert túl gyenge minőségű a kép)
Ami még lehetőségként maradt és nem próbáltam:
- a táp zavar be valahogy,
- mégiscsak a bejövő jellel van a gond, esetleg a chello és a kábeltévé zavarja egymást (ami ha jól tudom, elvben nem igaz).
Van ötleted? Esetleg többiek?
Kösz,
ddt
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Építő/felújító topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Hobby rádiós topik
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam minden rendesen működik, a képminőség is kiváló, leszámítva egyetlen interferenciát, ami változó erősségben, de minden csatornán látható. Feltettem róla egy 4 megás avit ide