Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
42861
senior tag
Érdekes egy bugba futottam bele tegnap. Indítottam egy offline 4 órás multiclass versenyt Spa-n, 3x-os benyafogyással. Ez azt jelentette, hogy 8 körönként kellett kiállni. Olyan másfél óra után az egyik botocska beállt tankolni majd mikor kiért a boxból, nem indult el neki a benzinszámláló a neve mellett, maradt 100%-on, és a PIT jelzés is ott virított. Mögém ért ki pár másodperccel, tehát biztos, hogy a pályán volt, láttam is a tükörből.
A beragadt számláló még nem lenne vicces, de az már inkább, hogy az üzemanyag se fogyott neki. Mikor én kiálltam a következő 8 köröm végén és elhúzott a boxutca mellett, akkor került le a neve mellől a PIT jelzés, és kezdett neki számolni a számláló. Tehát gyakorlatilag két stintet ment le egy tankolással. A kis AI csíter..

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest