- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hummin
tag
válasz
zsalesz
üzenetére
Nálam a 2025-ös BMW tükre normálisnak tűnt alapból, Állítgatni nem próbáltam.
Az 1.0-ás megjelenésével nálam a következő hibák voltak:
- Ha valaki csatlakozott a szerverre, tized másodpercre az FFB erő elgyengült. Ma pl. nem tapasztaltam már.
- Ha a gyakorló szerver az idő letelte miatt kivág, néha a főmenü nem töltődik vissza rendesen. Felül a menü csíkja, alul fekete. Az egér kurzorja megvan, de nem reagál semmire. De ez korábban is megvolt azt hiszem.
Nekem AMD 9070XT van. Ha vezetek akkor teljes gőzzel megy a kártya, viszont ha visszanézem a session-ben, replay-t töltök be akkor a monitornak, desktopnak beállított 75Hz-hez igazítottan 75 FPS-vel megy csak. (így 90W körül elvan a kártya) Ez néha apró zavaró döcögéssel jár, hiába tartja a 75-öt. Vsync off, Borderless.
rF2 is így működik.
AMD Chill-vel az alap FPS-t visszavettem 120-ra, így vezetés közben nem fűt még jobban a kártya, és szép sima a vezetés. Ma próbáltam kísérletezni, úgy sikerült csak kisimítani a visszajátszást, ha bekapcsoltam az AMD Fluid Motion Frames 2.1-es framegenjét, amivel csinált a 75-ből kamu 150-et. Így szép sima is lett a visszajátszás.Kérdés: nálatok is így működik, hogy a visszajátszást visszafogja, vezetéskor meg elengedi az FPS-t kikapcsolt VSync esetén? Nvidával is így működik az LMU?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs