- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Dorian #27426 üzenetére
szerintem az egyik fő ok, az az hogy tudatosan kell használni, nem alkalmas a szombat esti xfaktor nézésre, mert a logó nyomot hagyhat. és többet is fogyaszt, nem mellesleg a mediamarktban bármelyik plazma szarabbul néz ki egy normális lcd. ki választaná? hiszen szarabb a képe a BOLTBAN.
én oda tudok figyelni a beégésre, tvt alig nézek, xfaktor meg ilyesmikből tényleg 1 percet sem láttam. csak filmeket nézek, meg sorozatokat. főleg sötétben. ittvan a másik szobában egy lg lm671s, rákötve pcre ugyanazt a filmet nézve brutálisan szebb a plazma. aki csak a boltban látta, otthon nem az meg mondhat bármit
jöjjön el, szívesen megmutatom, de akkor vigyázzon, mert onnantól plazmát akar majd venni
nem akarok flame-et de tényleg otthoni körülmények között kb kizárt h vakteszten bárki jobbnak mondaná az lcd-t. nem vitatkozok ezen senkivel. max átjön és megnézi ha nem hiszi
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- Biliárd és snooker topik
- Milyen autót vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest